Ev Almak İsteyenlere İyi Haber: Konutta Yeni Kampanya Başlıyor

Ev almak isteyenleri sevindiren son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada 1 Haziran günü kampanya başlatılacağı ve uzun vadeli konut kredisi verileceği bildirildi.

Ev Almak İsteyenlere İyi Haber: Konutta Yeni Kampanya Başlıyor

Ev almak isteyenlere iyi haber geldi. 

Ev almak isteyen vatandşaları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Haizne ve Maliye Bakanı Berat Albayrak , önceki akşam TRT Haber 'de gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunmuş ve yeni destek paketi açıklayacaklarını söylemişti.

Bakan Albayrak 'ın bu açıklamasının ardındna beklenen duyuru geldi ve konut almak isteyen orta gelir grubundaki vatandaşlar için kampanya başlatılacağına yer verildi. 

UZUN VADELİ KREDİ

Yapılan son dakika açıklamasında, orta gelir grubunda bulunan vatandaşlara yönelik kredi kampanyası başlatılacağına yer verildi. 

TARİH VERİLDİ

Orta gelir grubundaki vatandaşları ilgilendiren açıklamada konut kampanyasının 1 Haziran günü başlatılacağı ve uzun vadeli kredi sağlanacağına yer verildi.

KREDİ FAİZ ORANI

KRedi faiz oranı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak bankaların mevcut konut kredisi faiz oranı 0,94. Açıklanacak kampanyada kredi faiz oranının biraz daha düşürülmesi ve vadenin de 120 aydan daha fazlaya çıkarılması bekleniyor.

Kampanya başvurusu başladığında detaylar kamubulteni.com 'da olacak.