Devletten Ucuza Ev Müjdesi Kontenjanda büyük artış

TOKİ’nin ucuza ev kampanyasından faydalanmak isteyenlere güzel haber geldi. Kampanyada hedef büyüdü, işte beklenen sayı.

Devletten Ucuza Ev Müjdesi Kontenjanda büyük artış

eÅŸya deposu, eÅŸya deposu, Helvetica,sans-serif;">Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde detaylar netleşmeye başlıyor. Daha önce 150 bin olarak belirtilen sosyal konut projelerinde telaffuz edilen rakam şuan için çok farklı. Projede konut ve işyeri sayısının 450-500 bin arasında olması bekleniyor.

450-500 Bin Konut

Hükümete yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesinde yer alan haber göre, vatandaşın dört gözle beklediği kampanya kapsamında konut sayısı illerden gelen talebe göre belirlenecek. Edinilen bilgilere göre, büyük şehirler başta olmak üzere 81 ilde 450-500 bin konut ve işyeri yapılması planlanıyor.

Kira Öder Gibi Ev Sahibi

Rekor sayıdaki sosyal konutların amacı vatandaşın kira öder gibi ev sahibi olmasını sağlamakla beraber fahiş artan kira rakamlarını düşürmek ve salgın döneminde daralan konut arzını hızla artırarak inşaat sektörünü canlandırmak.

Ayrıca arsa satışı ile isteyen vatandaşın kendi evini kendisinin yapmasına imkan sağlanacak ve uygun şartlarda ödeme seçenekleri sunulacak.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /