Büyük Müjde Geldi Gençler Emekliler Asgari Ücretliler Şehit ve Gazi Ailelerine Ev

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "Gençlerimiz, emeklilerimiz, şehit ve gazi ailelerimiz, asgari ücretli vatandaşlarımız aldıkları maaşla ev alabilecekler" dedi ve müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 4 gün sonra açıklayacağını belirtti.

Büyük Müjde Geldi Gençler Emekliler Asgari Ücretliler Şehit ve Gazi Ailelerine Ev

"Yüz Yüze Gönül Gönüle Aksaray" programı kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Murat Kurum, sosyal konut projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

4 Gün Sonra Cumhurbaşkanı Açıklayacak

Bakan Kurum, yaptığı açıklamada, "İnşallah 4 gün sonra tüm Türkiye'ye Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan büyük bir müjde verecek. Bu müjde çerçevesinde yeni sosyal konutlarımızı 81 ilimizde ve ilçelerimizde vatandaşlarımıza kazandırıyor olacağız. Gençlerimiz, emeklilerimiz, şehit ve gazi ailelerimiz, asgari ücretli vatandaşlarımız aldıkları maaşla ev alabilecekler.

Gençlerimiz okullarını bitirdiklerinde, hayata atılacakları an yine bu sosyal konut projesinden faydalanabilecekler. Hem sosyal konut hem de altyapılı arsa vereceğiz inşallah. Vatandaşlarımız, altyapısını ve imar planını hazırladığımız bu arsalarda kendi evlerini yapabilecekler" ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /