Bir Banka Kredi Faizini İndirdi-İşte Hesaplama

Son dakika haberi: Yapı Kredi Bankası (YKB) tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve konut kredisi faiz oranında indirim yapıldığı bildirildi.

Bir Banka Kredi Faizini İndirdi-İşte Hesaplama

Bir bankadan kredi faiz indirimi müjdesi.

Yapı Kredi Bankası tarafından bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada, pandemi nedeniyle zor günlerin yaşandığı ülkemizde, salgının ekonomiye etkisini azaltmak, ekonomiye destek vermek amacıyla konut kredisinde faiz oranının düşürüldüğüne yer verildi. Açıklamada kredi faiz oranının 0.89 seviyesine indirildiğine yer verildi. 

Yapılan açıklamada "Yapı Kredi’nin sunduğu bu fırsattan faydalanmak isteyenler; kredi tutarı üst limiti olmadan, 120 aya kadar tüm vadelerde aylık yüzde 0,89 faiz oranlı konut kredisi kullanabilecek. Aynı zamanda, kampanya kapsamında Yapı Kredi müşterilerine, farklı ödeme plan ve seçenekleri de oluşturulabilecek."

BAŞVURU

"Yapı Kredi’nin sunduğu uygun faiz oranlı konut kredisine; 444 0 445 telefon hattı, Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi İnternet Şubesi veya yapikredimortgage.com internet adresi üzerinden başvurulabilecek." ifadelerine yer verildi.

HESAPLAMA-NE KADAR GERİ ÖDEME VAR?

0.89 faizle 200 bin TL kredi çekmek isteyen bir kişi, 120 ay vadede her ay 2718 TL ödeme yapar ve toplamda 326 bin 267 TL ödemiş olur.

60 ay vadede ise her ay 4316 TL ödeme yapılır ve toplamda 258 bin 998 TL ödeme yapılmış olur.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA