Bakan Tarih Verdi Sosyal Konutta Sözleşme Detaylar Belli Oldu

Milyonlarca vatandaşın ev sahibi olmak için başvurduğu sosyal konutta sözleşme detayları belli oldu. Bakan Kurum, sosyal konut için sözleşmelerin ne zaman inceleneceğini açıkladı.

Bakan Tarih Verdi Sosyal Konutta Sözleşme Detaylar Belli Oldu

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ‘Dünya Habitat Günü’ programı kapsamında Balıkesir’de bulundu. Burada bulunan Zağnos Camisi’nin etrafında yapılan çevre düzenlemesini inceleyen Bakan Kurum, sosyal konut projesinin sözleşmeleri ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Sözleşmeler 2023’ün İlk Çeyreğinde

Projenin 25 Ekimde 17 ilde 5 bin konutun temel atımıyla başlayacağını belirten Bakan Kurum açıklamasının devamında; ‘’Akabinde de etaplar halinde sosyal konutlarımızın temellerini atmaya devam edeceğiz. İnşallah 2023’ün ilk çeyreğinde sözleşmelerimizi TOKİ Başkanlığımız eliyle imzalayacağız. Vatandaşlarımıza da 2 yıl içerisinde söz verdiğimiz şekilde konutlarımızı bitirip etaplar halinde teslimini yapacağız. Şunu da net söylemek gerekirse önümüzdeki seçimle ilgili bir kaygımız yok ama şu kaygımız var. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimize daha iyi bir gelecek sunma kaygımız var. Bu kaygıyla üretiyoruz. Muhalefetin bu noktada ne dediği hiç önemli değil. Biz işimize bakıyoruz. Milletimize hizmet götürüyoruz. Eseri yapıyoruz, eser siyaseti yapıyoruz ve bu anlayıştan da hiçbir zaman uzaklaşmayacağız’’ değerlendirmesinde bulundu.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /