Bakan Kurum Ekranlar Karşısında Açıklandı TOKİ Kura Çekimi Tarihi Belli Oldu

TOKİ’de merakla beklenen kura çekim tarihi açıklandı. Kuraların Mart 2023'e kadar çekileceği açıklandı. Çevre şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kura tarihi hakkında bilgi verirken yeni müjdelerden de bahsetti.

Bakan Kurum Ekranlar Karşısında Açıklandı TOKİ Kura Çekimi Tarihi Belli Oldu

Mülkiyet problemleri ile ilgili büyük müjdelerimiz var diyen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, müjdeyi ayın 28’inde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyuracağını belirterek "Büyük müjdelerimiz var. İnşallah ayın 28’inde Sayın Cumhurbaşkanımız milletimizle paylaşacak" dedi.

TRT Haber Yayın programına katılan Bakan Kurum, Bartın’da hayatını kaybeden madencilere rahmet diledikten sonra TOKİ projeleri hakkında konuştu.

Kura Çekimi Mart 2023’e Kadar Tamamlanacak

Sosyal konuta başvuruların şuana kadar 7.5 milyonu geçtiği belirtildi. Daha önce TOKİ’den ev alanların başvurularını geçersiz sayılacağı belirtilirken kuraların Mart 2023’e kadar çekileceği belirtildi. Bakan Kurum açıklamasında, ‘’Mart 2023’e kadar kuralar çekilecek. Noter huzurunda, adaletli bir şekilde yapılacak. Dileyenler yerinde görecek, dileyenler de canlı yayından takip edebilecek. İlk gün ya da son gün başvuran arasında bir fark olmayacak. Kura sonrasında da gerekli işlemler gerçekleştirilecek.

Sosyal konut projesinde inşaatları 2 yılda tamamlamayı hedefliyoruz. Depremle mücadelede de önemli bir adım olacak bu bizim için’’ ifadelerine yer verdi

Mülkiyet Problemi Var Cumhurbaşkanı Açıklayacak

Şehirlerde mülkiyet problemi olduğunun altını çizen Kurum, ‘’ Şehirlerimizdeki mülkiyet problemlerine ilişkin çok önemli projeler yapıyoruz. Büyük müjdelerimiz var. O müjdeleri de inşallah ayın 28’inde Sayın Cumhurbaşkanımız milletimizle paylaşacak. O çerçevede de vatandaşımızın mülkiyet sorunlarına ilişkin, imar sorunlarına ilişkin bir irade ortaya koyacak şekilde hareket ediyoruz’’ değerlendirmesine bulundu.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /