250 Bin TOKİ Konutu İçin Kura Çekim Tarihi Açıklandı

TOKİ konutları için flaş bir gelişme yaşandı. Canlı yayına katılan TOKİ Başkanı, kura çekiminin ne zaman olacağını açıkladı.

250 Bin TOKİ Konutu İçin Kura Çekim Tarihi Açıklandı

Sosyal konut projesinde heyecan giderek artıyor. Kura çekimini merak eden vatandaşlar için açıklama TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan geldi. A Haber’de yayınlanan bir programa katılan Bulut, konut için yapılan 7 milyonu aşkın başvurudan 4 milyon 713 bin 686 kişinin koşulları sağladığını söyledi.

Arsa ve işyeri için sürecin devam ettiğini belirten Bulut, vatandaşların daha çok konuta yöneldiğini belirtti.

Kazanamayanlara Başvuru Bedeli İade Edilecek

Başkan Bulut, kura çekiminin ardından hak sahiplerinin belirlenmesiyle birlikte, hak kazanamayanlara başvuru bedellerinin iade edileceğini belirtti.

Kura Çekimi Ne Zaman Olacak

Sosyal konutlarda başvuruların 31 Ekim 2022 tarihine kadar devam edeceğini belirten Bulut, ilk 5 bin etaplık konutların temelinin 25 Ekimde atılacağını kaydetti. Kura tarihi hakkında da açıklama yapan Bulut, Kasım ayının ilk haftasını işaret ederek, "31 Ekim'de başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından, sonrasındaki ilk hafta kura çekimiyle hak sahipleri belirlenmeye başlayacak. İlk etapta kuralar 250 bin konut için çekilecek" değerlendirmesinde bulundu.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /