250 Bin Konutta Temellerin İlk Atılacağı 17 İl Belli Oldu

TOKİ, 250 bin sosyal konut için ilk adımı atıyor. Bakan Kurum, ilk temelin 25 Ekimde atılacağını bildirdi ve 5 bin konutluk ilk etabın yapılacağı 17 il açıklandı.

250 Bin Konutta Temellerin İlk Atılacağı 17 İl Belli Oldu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’dan sosyal konut projesi ile ilgili bir açıklama geldi. Bakan Kurum, TOKİ konutlarının ilk etabını oluşturan 5 bin konutluk proje etabı için temel atmanın 25 Ekimde olacağını belitti. Temeli atılacak 17 ili açıklayan Bakan Kurum ‘’ Milletimize hayırlı olsun. 25 Ekim’de 17 ilimizle başlıyoruz. İlk Evim İlk İş Yerim projemizde, daha BAŞVURU SÜRECİ BİTMEDEN 5 BİN konutumuzun temelini atıyoruz. Temeli atılacak 17 ilimiz’’ şeklinde paylaşım yaptı.

İşte O 17 İl

Bakan Kurum, ‘’5 bin konutun temellerini Ankara, Afyon, Amasya, Aydın, Bolu, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Kahramanmaraş, Kırşehir, Konya, Manisa, Muğla, Tunceli, Uşak, Yozgat ve Zonguldak’ta atacağız. Valiliklere yazı yazdık. Onlarda ilgililerle görüşmek suretiyle bize talepleri ilettiler. Bizde nüfus dağılımına göre adaletli şekilde sayıları belirleyerek ilçelere dağıttık’’ ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /