120 Ay Vade ile En Uygun Faizle Konut Kredisi Veren Bankalar

TCMB'nin faiz kararının ardından konut kredisi faizleri ve tüketici kredisi faizlerinde düşüş görülürken, Ziraat Bankası, Vakıfbank , Halkbank ve bazı özel sektör bankaları da indirim yaptı.

120 Ay Vade ile En Uygun Faizle Konut Kredisi Veren Bankalar

120 Ay Vade ile En Uygun Faizle Konut Kredisi Veren Bankalar

TCMB'nin faiz kararının ardından konut kredisi faizleri ve tüketici kredisi faizlerinde düşüş görülürken, Ziraat Bankası, Vakıfbank , Halkbank ve bazı özel sektör bankaları da indirim yaptı.  7 Ağustos 2019 tarihi itibariyle Garanti BBVA'dan 120 ay vade ile konut kredisi çeken vatandaşlar 100 bin TL'lik tutarda %1.41 oranında faiz oranıyla karşılaşırken, aynı vade ile Ziraat Bankası'ndaki faiz oranı 0.99 , ING Bank'ta 1,44, Yapı Kredi'de ise 1.49 olarak göze çarpıyor.

Garanti Bankası'nda aylık ödeme 1733 TL'ye gelirken, Ziraat Bankası'nda bu taksit 1428 TL'ye, Yapı Kredi'de ise 1794 TL'ye geliyor. Uygun faiz oranıyla çekilen kredilerde vatandaşların aylık 300 TL'ye varan tasarrufları söz konusu oluyor. Peki siz ne düşünüyorsunuz ? Konut kredisi faiz oranlarıyla ilgili duygu ve düşüncelerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. Yeni kampanyalardan anında haberdar olmak, konut kredisi , emlak, finans ve gündemdeki son dakika gelişmelerini cep telefonunuza mobil bildirim olarak alabilmek için Türkiye'nin lider sitesi Kamu Bülteni'nin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.