Ziraat Bankası Emekli İkramiyesi ve Memur Maaşı Yatırma Takvimini Yayımladı

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri ile memur maaşı ödeme takvimine yer verildi.

Ziraat Bankası Emekli İkramiyesi ve Memur Maaşı Yatırma Takvimini Yayımladı

Ziraat Bankası 'ndan son dakika açıklaması geldi.

Ziraat Bankası resmi internet sayfasından yayımlanan son dakika duyurusunda emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihlerine yer verildi. Bankadan yapılan açıklamada "Değerli Emeklilerimiz,
Kurban Bayramı öncesinde aktarılacak Emekli İkramiye/Maaş ödeme takvimi aşağıda yer almaktadır. Ödemelerinizi aktarım tarihinden itibaren ATM'lerimizden ve işlem limitleriniz dahilinde ücretsiz olarak diğer Kamu Bankaları ve Kamu Katılım Bankaları ATM'lerinden çekebilirsiniz." ifadelerine yer verildi. 

ÖDEME TAKVİMİ YAYIMLANDI

Emekli vatandaşları ilgilendiren son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi: 

Ödeme Takvimi:

Ödeme Takvimi Tablosu
ÖDEME TÜRÜ TARİH
SSK İkramiye 8 Ağustos 2019
BAĞ-KUR ve EMSAN İkramiye 9 Ağustos 2019 
Kamu Maaş 9 Ağustos 2019 

YİNE 1000 TL İKRAMİYE YATACAK

ÇalışmA Bakanlığı, Kurban Bayramı için emeklilere ödenecek ikramiyelerin SSK kapsamında olanlara 8 Ağustos, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamında olanlara da 9 Ağustos’ta ödeneceğini açıkladı. 

12 milyonu aşkın emekli ve hak sahibine yaklaşık 10.8 milyar liraya yakın ikramiye ödenecek. Ancak yasanın çıkmasının üzerinden 1.5 yıl geçmesine, geçen zamanda iğneden ipliğe her şeye zam gelmesine, enflasyonun hızla artmasına karşın bu 1000 liralık ikramiyede artış yapılmadı. 

EMEKLİ HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA