TOKİ 39 Şehirde Ev ve İşyeri Satışı Yapıyor

TOKİ, 39 şehirde açık artırma yöntemiye konut ve işyeri satışı gerçekleştiriyor. Bugün başlayan satışlar yarında devam ediyor. Yarın son gün.

TOKİ 39 Şehirde Ev ve İşyeri Satışı Yapıyor

TOKİ’den duyurulan ilanlarla dar gelirli ve orta gelirli ailelere ev ve işyeri satışı yapılacaktır. Uygun fiyata ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar 17 Mayıs Salı günü başlayan satışlar 18 Mayıs Çarşamba günü de gerçekleştirilecektir. Ev yada işyeri almak isteyen vatandaşlar saat 10.30'da Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak olan açık artırmaya katılabilecek yada internetten üzerinden (www.emlakmuzayede.com.tr) de teklif verilebilecek.

Yüzde 25 ve 50 peşinatla iş yeri, yüzde 50 peşinat ev sahibi olunabilecek.

Başvurular ve teminatlar Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ’nin tüm şubelerinde yatırılabilecek.

Yüzde 50 Peşinatla Ev Sahibi

Ev sahibi olmak için vatandaşlar Afyonkarahisar, Adana, Ankara, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bitlis, Bolu, Bursa, Denizli, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Edirne, Eskişehir, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Kocaeli, Kütahya, Isparta, İstanbul, İzmir, Mersin, Niğde, Osmaniye, Samsun, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Van ve Yozgat illerinde satışa sunulan konutlara yüzde 50 peşinat 120 ay vadeyle sahip olabilecek.

Yüzde 25 ve 50 Peşinatla İşyeri

İşyeri sahibi olmak isteyen vatandalar ise Ağrı, Bolu, Burdur, Çorum, Düzce, Gaziantep, Giresun, Isparta, İzmir, Kahramanmaraş, Kars, Konya, Mersin, Muş, Tokat, Trabzon, Yozgat ve Zonguldak illerinde açık artırmaya sunulan iş yerlerine yüzde 25 veya 50 peşinat ile 120 ay vadeyle sahip olabilecek.

SATIŞ DUYURUSU VE EV FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /