Son Dakika: Yaşa Takılanlar 16 Aralık'ta toplanıyor

Emeklilikte yaşa takılanlar, 16 Aralık günü yüz binlerce kişinin katılımı ile bir program düzenleyecek ve seslerini duyurmaya çalışacak.

Son Dakika: Yaşa Takılanlar 16 Aralık'ta toplanıyor

Emeklilikte yaşa takılanlar 16 Aralık günü toplanıyor.

Uzun süredir bir düzenleme bekleyen emeklilikte yaşa takılanlar için hala bir düzenleme yapılmadı. Düzenleme yapılmaması büyük tepki çekerken yaşa takılanlar, zaman zaman düzenledikleri miting ve panellerle seslerini duyurmaya çalışıyor. Biz de Kamubulteni.com olarak yaşa takılanların sorunlarını sürekli olarak gündemde tutumaya çalıştık.

2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi yaşa takılanlar, bir düzenleme yapılması için seslerini hükümet yetkililerine duyurmaya çalışma adına programlar düzenliyor. Şimdiye kadar birçok ilde toplanan EYT'ler, 16 Aralık günü İstanbul 'da büyük bir buluşma gerçekleştirecek. 

EYT'liler en son 2 Aralık'ta Bursa'da bir araya gelmiş, yaklaşık 1 milyon kişi yaşa takılanlarda sorunlarının çözülmesi için sesini duyurmaya çalışmıştı. EYT'liler 16 Aralık'ta İstanbul'da bir buluşma gerçekleştirerek taleplerini yine dile getirecekler.

EYT HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN