Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3600 Ek Gösterge ve EYT Açıklamaları

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3600 Ek Gösterge Açıklaması AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3600 ek gösterge ve EYT beklentileriyle ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. 3600 Ek Gösterge kapsamına girebilecek hangi kesim varsa alınacağını ve yararlandırılacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan , emeklilikte yaşa takılanlar için ise muhalefetin tahrikleri olduğunu söyledi. Erdoğan, 'EYT'de Demirel bir yanlışın içine düştü.Bu erken emeklilik olayını kimler tahrik edi

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3600 Ek Gösterge ve EYT Açıklamaları

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3600 Ek Gösterge ve EYT Açıklamaları

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3600 ek gösterge ve EYT beklentileriyle ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. 3600 Ek Gösterge kapsamına girebilecek hangi kesim varsa alınacağını ve yararlandırılacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan , emeklilikte yaşa takılanlar için ise muhalefetin tahrikleri olduğunu söyledi. Erdoğan, 'EYT'de Demirel bir yanlışın içine düştü.Bu erken emeklilik olayını kimler tahrik ediyor, muhalefet. Eğer biz vatanseversek, milletimizi seversek niçin erken emeklilik diyoruz?' şeklinde konuştu.

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI

  • F-35 için 1 milyar 200 milyon dolar verdik. Bu konuda bir sıkıntı söz konusu değil ki. Ülkemizin savunma sitemi noktasında adımlarımızı neden atmayalım. S-400'le ilgili de geri adım söz konusu değil. Ayrıca ABD'ye 'Patriot'lar için şartları hazırlayın' dedik.
  • Bu ülkede siyasetin acemileri var. Bu yolda giderken siyasete bulaşanlar var. Biz burada makan mevki aşkıyla çıkmadık. Bazı denemeler oldu sonuçları ortada. Davamıza baş koyan arkadaşlarımız koltuk değil, milletimize hizmet derdinde. Yoldan çıkanları yola sokmaya da uğraşmayız. Bu tür tartışmalar yeni değil, bizle çıkıp istikametini kaybedenler var. Türkiye'nin yeni bir partiden ziyade güçlü bir birlikteliğe ihtiyacı vardır. ''Tekrar AK Parti' ye dönerim'' diyenler kusura bakmasınlar sizin gibi çürük tiplere bu partide yer yok. Dava adamı davasına ihanet etmez.
  • Boğaz'ın üstünde 3. Köprü Yavuz Sultan Selim köprüsünü yaptık, denizin altından Marmaray geçiyor. O denizin altından geçtiği için onu görmesi mümkün olmayabilir. Avrasya Tüneli de aynı şekilde. İstanbul-İzmir yolunu bu yıl bitiriyoruz, bu mesafe 3,5 saate inecek. 81 ilin tamamında üniversiteler var. Sağlıkta bütün il ve ilçelerde hastaneler var. Şimdi biz şehir hastanelerine başladık. Ben göreve başladığımda Haliç rezil haldeydi. İzmir körfez aynı şekilde bunlar kendileri halledemediler. Bizim aptıklarımızla temizlendi oralar. CHP'ye gönül veren vatandaşlarım bu hizmetlerden faydalanıyor. Neden zamanında yapılmadı peki? İzmir'in suyu yoktu, biz barajla İzmir'e suyu getirdik.
  • CHP seçimlerde en çok HDP'den medet umuyor. İYİ Partide öyle, Mersin karma karışık oldu. Adana'da benzer durum var. İstanbul'da ve büyük bazı illerde aday çıkarmıyorlar, bunları görmek gerekiyor. CHP listelerinde HDP'li isimlere de yer veriyor. İzmir'de PKK ile ilişkili 27 kişi var. Bay Kemal çok takla atar, terör örgütünün paçavralarıyla poz vermiş insanlarla fotoğrafları var. Milli bir yanı asla yoktur, vatansever olması da mümkün değildir.