MHP'den Önemli EYT Açıklaması

MHP Milletvekili Esin Kara 'dan önemli bir son dakika açıklaması geldi. Kara yaptığı açıklamada EYT hakkında önemli ifadeler kullandı.

MHP'den Önemli EYT Açıklaması

MHP 'den EYT açıklaması.

Bengü Türk canlı yayınında Cem Açıkgöz 'ün konuğu olan Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Esin Kara, önemli konulara değindi ve yoğun şekilde gelen EYT sorusunu da cevapladı.

MHP ÜZERİNDEN GÜNDEM YARATMAYA ÇALIŞIYORLAR

Kara, yaşa takılanlarla ilgili yaptığı açıklamada, "EYT, Milliyetçi Hareket Partisi üzerinden gündem yaratmak isteyen, ama halkımıza ya da milletimize sunacakları bir şeyler olmayan, sadece bilerek sulandırıp sulandırıp ortaya konulan önemli bir yaradır. Ben de EYT mağduruyum. Ben de 98'de sigorta başlangıcı olan biriyim. Ben de bu yasayı bekliyorum."

YASA TEKLİFİNİ VERDİK SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ

Esin Kara, açıklamasının devamında ise yasa teklifine değinerek, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak yasa teklifini verdik ve sonuna kadar arkasındayız. Ama bir yasanın geçebilmesi için, bakın biz mecliste farklı partileriz. Mecliste 5 grup var. Bu grupların hepsinin onayı alınarak ve uygun zamanda verilmesi lazım. Yasa teklifini şartlar oluşmadan, uygun zaman olmadan verirsek sonuç alamayız."  dedi.

AK PARTİ 'DEN BU KONUDA DESTEK ALMAK İÇİN...

MHP olarak EYT konusunda destek almak için uğraştıklarını söyleyen Kara, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu konuda Adalet ve Kalkınma Partisi 'nin desteğini almak için elimizden geleni yapıyoruz. Amacımız bu yasanın geçmesidir."

KANUN TEKLİFİMİZ VARDIR

EYT için kanun teklifleri olduğunu söyleyen Kara, en uygun zamanda bu kanun teklifini Meclise getireceklerini söyledi.

EYT haberlerinden bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN