Mansur Yavaş'tan Önemli EYT Açıklaması: Bir Çözümümüz Var

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mansur Yavaş, Twitter adresi üzerinden emeklilikte yaşa takılanlar için önemli açıklamada bulundu.

Mansur Yavaş'tan Önemli EYT Açıklaması: Bir Çözümümüz Var

Millet ittifakının Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş 'tan EYT açıklaması.

Önceki gün emeklilikte yaşa takılan on binlerce kişi önceki gün Ankara 'da buluştu. Seslerini duyurmak için Ankara 'da toplanan vatandaşlar , mağduriyetlerinin giderilmesini istedi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş ise , EYT hakkında önemli bir açıklamada bulundu.

EYT için çözümümüz var diyen Yavaş, Ankara 'da düzenlenen toplantıya, aday tanıtım toplantısına katılmak zorunda olduğu için gelemediğini söyledi ve üzüntülerini dile getirdi.

Twitter adresi üzerinden paylaşım yapan Mansur Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili emeklilik yaşına takılmış (EYT'li) vatandaşlarım, bugün aday tanıtım toplantımız sebebiyle aranızda olamıyorum. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumda EYT'li mağdur vatandaşlarımız için ürettiğimiz projeleri gerçekleştireceğiz."

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

EYT 'nin köklü şekilde çözülmesi gerektiğini belirten Yavaş, "EYT sorununun köklü çözümü yasal düzenlemeyi gerektirmekle birlikte biz üzerimize düşeni yapacağız. Sağlık yardımından faydalanmanız için giderleriniz belediye tarafından karşılanacak." dedi.

EYT İÇİN ÇÖZÜMÜM VAR

EYT için çözümüm var paylaşımını yapan Mansur Yavaş, "Vatandaşlarımızın sağlık yardımından faydalanabilmeleri için belediye olarak ücretsiz destek verecek, süreç boyunca GSS borçlarını karşılayacağız. Huzurlu, bereketli, mutlu insanların yaşadığı bir Ankara için geliyoruz. " dedi.

EYT hakkında tüm gelişmelerden bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN