İYİ Partili İsmail Koncuk 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar' Meselesini Hatırlatarak : Gerçek Lider...

İYİ Parti GİK Üyesi ve Adana Milletvekili İsmail Koncuk'tan , MHP'de yaşanan sürece ilişkin 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar' (EYT) hatırlatmalı 'Lider' göndermesi...

İYİ Partili İsmail Koncuk 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar' Meselesini Hatırlatarak : Gerçek Lider...

İYİ PARTİ ADANA MİLLETVEKİLİ İSMAİL KONCUK'TAN 'LİDER' GÖNDERMESİ

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, isim vermeden MHP'de yaşanan süreci hatırlatarak Devlet Bahçeli'yi eleştirdi. MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın kesin ihraç talebiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi MHP tabanında tepkilere neden olurken, Erhan Usta, AK Parti Samsun İl Başkanı'nın ülkücü camiayı hedef alan açıklamalarına karşılık verdiği için bu sürecin başlatıldığını söyledi. Erhan Usta, sosyal medya hesabı üzerinden, "Ülkücü Hareket ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğünün teminatıdır. Samsun AKP İl Başkanı, bir TV programında Ülkücü Hareketi aşağılayıcı, tahkir edici ve yok sayıcı ifadeler kullanmıştır.e acıdır ki, bu densize haddini bildirmek için sarfettiğim sözlerden dolayı Partimden ihraç talebiyle Merkez Disiplin Kuruluna sevkedildim. Bu densize ben haddini bildiremedim ama Sayın Cumhurbaşkanı görevden alarak haddini bildirmiştir. Bu vesileyle kendisine teşekkür ederim." ifadelerinin yer aldığı bir mesaj paylaştı.

Türk Milliyetçisi camiasının önemli isimlerinden , uzun süre Kamu-Sen Genel Başkanlığı görevini yürüten İsmail Koncuk, sosyal medya hesabı üzerinden MHP'de yaşanan sürece ilişkin, Meral Akşener'in EYT gelişmeleriyle ilgili attığı mesajı da hatırlatarak "Genel Başkanımız Sn Meral Akşener’in tarihi twiti. Bu twit siyasi parti liderleri için de önemli bir örnektir. Siyasi partiler ve liderler önce kendi taraftarlarına saygıyı öğrenmelidir. “Dediğim dedik, ben ne dersem o.” mantığı ile hiçbir kurum yönetilemez. İşte liderlik farkı. Saygıyı unutan, empati duygusundan uzak bir anlayış, gerçek bir liderlik özelliği olamaz." değerlendirmesinde bulundu.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA