Halkbank 2020 Emekli Promosyonu Açıklaması Geldi

Emeklilerin 2020 yılı banka promosyonları hakkında resmi açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak Halkbank bir açıklama yaptı ve emeklilere yapılacak banka promosyonu miktarına ve detaylarına yer verdi. İşte Halk Bankası 2020 yılı banka promosyonu detayları.

Halkbank 2020 Emekli Promosyonu Açıklaması Geldi

Halkbank emekli promosyon ödemesi açıklandı.

Türkiye Halk Bankası tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 2020 yılı banka promosyon ödemeleri detaylarına yer verildi. "Maaşını Halkbank 'tan alan emeklilere 750 TL 'ye varan promosyon ödemesi" başlığı ile yayımlanan banka promosyon ödemesinin detayları şu şekilde:

Emekli Promosyon Ödemeleri

Emekli promosyon ödemelerinden kimler faydalanabilir?

Emekli maaşını Bankamız aracılığıyla alan veya maaşını Bankamıza transfer edecek tüm SGK emeklileri, maaşlarını 3 yıl boyunca Bankamız aracılığı ile alma taahhüdü karşılığında promosyon ödemesinden faydalanabileceklerdir. Emekli maaşını Bankamıza transfer edecek olan emeklilerin ilk maaşlarının Bankamıza yatması akabinde promosyon ödemesi yapılabilecektir.

Ne kadar promosyon alacağım?

1.500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 625 TL, 2.500 TL üzerinde emekli maaşı alanlara ise 750 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacaktır.

Nasıl başvurabilirim?

Promosyon ödemesine ilişkin başvurularınızı; tüm Halkbank şubelerimizden, Bank24 ATM’lerimizden, 0850 222 92 62 Halkbank emekli hattımızdan ve Halkbank İnternet Şubesi'nden yapabilirsiniz.

Peki siz maaşınızı hangi bankaya taşıyacaksınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilir ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.