Flaş İddia: İşte EYT Yasasının Tam Metni

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşları ilgilendiren son dakika haberi. Bir gazetenin son dakika olarak geçtiği bilgiye göre EYT yasasının tam metnine yer verildi.

Flaş İddia: İşte EYT Yasasının Tam Metni

EYT için son dakika haberi.

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın EYT talimatı sonrası umutlandı. Güneş Gazetesi 'nde bugün yer alan haberde EYT için yasasının tam metnine yer verildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın Vedat Bilgin 'e verdiği EYT talimatının ardından incelemeler ve araştırmalar başladı. EYTSYDD tarafından hazırlanan maliyet raporu da Cumhurbaşkanlığına sunuldu.

İŞTE EYT YASASININ TAM METNİ

Güneş Gazetesi 'nin aktardığı bilgiye göre EYT yasasının metni şu şekilde verildi:

MADDE 1- 31.5.2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununa aşağıdaki geçici madde eklenmiştir.

"GEÇİCİ MADDE 70- 08.09.1999 tarihinden önce ilk defa sigortalı veya iştirakçi olanlardan bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihte bu Kanuna ve mülga sosyal güvenlik kanunlarına göre emeklilik için gereken prim gün sayısı ve sigortalılık süresi veya hizmet süresi koşullarını sağlayıp yaş koşuşunu sağlayamayanlardan, Kuruma yazılı olarak başvuranlara yaşlılık aylığı bağlanır. Bu maddenin uygulanmasına ilişkin usul ve esaslar Kurum tarafından belirlenir."

EYT'liler bu sayfada >>> TIKLA KATIL

EYT HABERLERİ İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN