Flaş Gelişme: EYT'de 2 Kötü Haber

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşları ilgilendiren son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Ancak gelen son 2 açıklama , yaşa takılan vatandaşları üzdü.

Flaş Gelişme: EYT'de 2 Kötü Haber

EYT 'de 2 açıklama geldi.

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşları ilgilendiren iki açıklama geldi. Hükümetten gelen son dakika açıklamalarında emeklilikte yaşa takılan vatandaşlara kötü haberler verildi. Berat Albayrak ve Naci Ağbal tarafından verilen kötü haberler sonrası EYT 'liler tepkili.

BERAT ALBAYRAK AÇIKLADI

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak , AK Parti 'nin Kızılcahamam kampında flaş açıklamalarda bulunduç. Milletvekillerine ekonomi ile ilgili sunum yapan Albayrak , gelen soruları da yanıtladı. 

Milletvekillerinden emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili gelen soru üzerine Berat Albayrak "EYT gündemiminzde yok." dedi. 

NACİ AĞBAL 'DAN AÇIKLAMA

2020 yılı merkezi bütçesi hazırlandı ve TBMM 'ye sunuldu. Naci Ağbal tarafından hazırlanan bütçenin sunumu dün yapıldı. Yapılan sunumda Ağbal soruları yanıtladı.

Emeklilikte yaşa takılanlar için bütçeden kaynak ayrılıp ayrılmadığı ile ilgili sunumda gelen soru üzerine Ağbal şu ifadeleri kullandı:

"2020 yılı bütçesi yapılırken mevcut belirlenmiş Kalkınma Planı, Yeni Ekonomi Programı ve mevzuatta tanımlanmış görevler kapsamında giderler oluşturuldu. Dolayısıyla mevzuatta öngörülmeyen herhangi bir konuda bütçeden yeni bir kaynak öngörülmedi."

EYT 'LİLER TEPKİLİ

Ağbal 'ın açıklamasına bakacak olursak , EYT hakkında çalışma varsa bile bunun için vatandaşlar en az 2021 'e kadar bekleyecek. Ancak Berat Albayrak 'ın EYT gündemimizde yok açıklaması umutları şimdilik söndürdü.

Yaşa takılanlar bu sayfada >> TIKLA KATIL

Siz de aşağıdaki yorum kısmından bu konudaki düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

EYT HABERLERİ İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN