İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, TBMM Genel Kurulu'nda tek tip askerlik (Yeni askerlik sistemi) , Emeklilikte Yaşa Takılanlar, 3600 ek gösterge, çocukların haciz yoluyla alınması gibi konuları gündeme getirerek, bu konuların tartışılması gerektiğini, meclisin uzun süredir faaliyetlerinin çeşitli nedenlerle ertelendiğini söyledi.
TBMM Genel Kurulu'nda Uluslararası Anlaşmalar'ın görüşmeleri devam ederken, burada partisi adına söz alan İYİ Partili Bahşi, Emeklilikte Yaşa Takılanlar, yeni askerlik sistemi, 3600 ek gösterge gibi konular yerine TBMM'nin vatandaşların beklentilerinin çoğunun dışında yer alan konuları görüştüğünü, seçim itiraz süreci nedeniyle milyonları ilgilendiren konuların yeteri kadar ertelendiğini söyledi.
Bahşi, "Değerli milletvekilleri, birinci parti üyelerine sesleniyorum: Aylardır Meclis çalışmıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisini neden çalıştırmıyorsunuz? Meclisi etkisiz hâle getirmeye, atıl vaziyete sokmaya mı çalışıyorsunuz? Aylardır Meclis toplanamıyor, toplandığında da esasa ilişkin, önemli hiçbir görüşme yapılmıyor, milletlerarası anlaşmaları onaylıyoruz. Bu arada, milletin her kesiminin acil sorunları çözüm beklemektedir. Emeklilikte yaşa takılanlar, sigortalılık öncesi doğum ve hamilelik sürelerinin sigortalı sayılması, 3600 ek gösterge, tek tip askerlik ve 21 günlük bedelli kanunu, sözde kadroya geçirdiğiniz belediye taşeron işçilerinin sorunları, icra kanalıyla haczedilen çocuklar konusu; hepsi çözüm bekliyor. Vatandaşlar sorunlarının ne zaman çözüleceğini merak ediyor ve bu konuda çözüm bekliyor. TBMM'yi aç, kapa yapmayı bırakıp aktif hâle getirelim." ifadelerini kullandı.
ŞARTLI CEZA İNDİRİMİ, SÜRESİZ NAFAKA KONULARI DA BEKLENİYOR
Şartlı Ceza İndirimi, Süresiz nafaka konularıyla ilgili de milyonlarca vatandaşın beklentileri sürüyor.
Eksiklerin giderilmesi, personel ihtiyacının tamamlanması için çalışmalar devam ediyor.
JANDARMA VE POLİS ALIM İLANI GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>
Twitter adresimiz için TIKLAYIN
Android için >>>> TIKLAYIN
İOS için >>>> TIKLAYIN
Askerlik Dusmesini İstiyoruz
Askerlik düşsün artık yarabbim
Düşsün artık askerlik 12 ay askerlik cok uzun ve devletimize yük
Lütfen artık duyun sesimizi ya af yada yasa indirimi inşAllah bir ance yaparsın
Aff yasası konusunda çok süründürdüler bizi hergün ağla ağla kör oldum artık artık Allah alsın bu göz yaşlarımın hesabını çok yordunuz beni umuda hapsettiniz bizi yok bu bayram yok bu seçim yok şuu bu hep oyaladınız mahşeri vicdanın 12 aydır kararını veremediler peki umuda insanları hapsetmek hangi mahşeri vicdan kabul ediyor acaba var yok olumlu olumsuz bi cevap veremediniz kac bayram gecti var diyin yok deyin bizde saygı duycam ama böyle ertelemeyle kimse saygı duymaz günahtır vAllahi billahi bu belirsizlik insanı diri diri gömmektir hergün ölüp dirildim yeter artık aff deyil Allahtan 5 yıl ceza indirimi masum var madur var neden duyarsız nu devlet büyükleri neden canım çok yanıyor Allah herşeyin şahidirki sucsuzken aff dedik .
Allah cc hepimizin yardımcısı olsun Allah af istiyoruz
e y t yasası hemen derhal çıkmalıdır...
eyt isteriz...
emeklilikte yaşa takıldık...
Umitlendirmeyin bizi lutfen dusurecekseniz dusurun yeri iyi olan var kotu olan var o kadar israf var o kadar esnaf dukkan kapati dusurun askere harcadiniz paranin yarisini esnaflariniza yardim edin tek istegim o duyun sesimizi