Feridun Bahşi'den "Emeklilikte Yaşa Takılanlar, Yeni Askerlik Sistemi, 3600 Ek Gösterge" Çağrısı

Milyonlarca vatanda, 'EYT, Şartlı Ceza İndirimi, 3600 Ek Gösterge, Yeni Askerlik' sistemi konusunda düzenleme beklerken TBMM'de Uluslararası ilişkiler gündeme geldi. İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, TBMM Genel Kurulu'nda tek tip askerlik (Yeni askerlik sistemi) , Emeklilikte Yaşa Takılanlar,  3600 ek gösterge, çocukların haciz yoluyla alınması gibi konuları gündeme getirerek, bu konuların tartışılması gerektiğini, meclisin uzun süredir faaliyetlerinin çeşitli nedenlerle erte

Feridun Bahşi'den "Emeklilikte Yaşa Takılanlar, Yeni Askerlik Sistemi, 3600 Ek Gösterge" Çağrısı

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, TBMM Genel Kurulu'nda tek tip askerlik (Yeni askerlik sistemi) , Emeklilikte Yaşa Takılanlar, 3600 ek gösterge, çocukların haciz yoluyla alınması gibi konuları gündeme getirerek, bu konuların tartışılması gerektiğini, meclisin uzun süredir faaliyetlerinin çeşitli nedenlerle ertelendiğini söyledi. 

TBMM Genel Kurulu'nda Uluslararası Anlaşmalar'ın görüşmeleri devam ederken, burada partisi adına söz alan İYİ Partili Bahşi, Emeklilikte Yaşa Takılanlar, yeni askerlik sistemi, 3600 ek gösterge gibi konular yerine TBMM'nin vatandaşların beklentilerinin çoğunun dışında yer alan konuları görüştüğünü, seçim itiraz süreci nedeniyle milyonları ilgilendiren konuların yeteri kadar ertelendiğini söyledi. 

Bahşi, "Değerli milletvekilleri, birinci parti üyelerine sesleniyorum: Aylardır Meclis çalışmıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisini neden çalıştırmıyorsunuz? Meclisi etkisiz hâle getirmeye, atıl vaziyete sokmaya mı çalışıyorsunuz? Aylardır Meclis toplanamıyor, toplandığında da esasa ilişkin, önemli hiçbir görüşme yapılmıyor, milletlerarası anlaşmaları onaylıyoruz. Bu arada, milletin her kesiminin acil sorunları çözüm beklemektedir. Emeklilikte yaşa takılanlar, sigortalılık öncesi doğum ve hamilelik sürelerinin sigortalı sayılması, 3600 ek gösterge, tek tip askerlik ve 21 günlük bedelli kanunu, sözde kadroya geçirdiğiniz belediye taşeron işçilerinin sorunları, icra kanalıyla haczedilen çocuklar konusu; hepsi çözüm bekliyor. Vatandaşlar sorunlarının ne zaman çözüleceğini merak ediyor ve bu konuda çözüm bekliyor. TBMM'yi aç, kapa yapmayı bırakıp aktif hâle getirelim." ifadelerini kullandı.

ŞARTLI CEZA İNDİRİMİ, SÜRESİZ NAFAKA KONULARI DA BEKLENİYOR

Şartlı Ceza İndirimi, Süresiz nafaka konularıyla ilgili de milyonlarca vatandaşın beklentileri sürüyor. 

EK GÖSTERGE, MAHKUMLARA AF, NAFAKA VE EK GÖSTERGE KONULARINI BEKLEYEN DİĞER ADAYLARLA BİLGİ ALIŞ VERİŞİ İÇİN TIKLAYIN

Eksiklerin giderilmesi, personel ihtiyacının tamamlanması için çalışmalar devam ediyor.

JANDARMA VE POLİS ALIM İLANI GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Twitter adresimiz için TIKLAYIN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN