EYT'de Son Dakika Gelişmesi: Yeni Kanun Teklifi TBMM'ye Geliyor-İşte Tarih

Emeklilikte yaşa takılanları ilgilendiren son dakika gelişmesi. Yaşa takılanlar için yeni bir kanun teklifi hazırlandı ve direk TBMM Genel Kuruluna gelecek. İşte tarih.

EYT'de Son Dakika Gelişmesi: Yeni Kanun Teklifi TBMM'ye Geliyor-İşte Tarih

EYT hakkında son dakika gelişmesi: Yeni kanun teklifi TBMM'ye geliyor.

AK Parti ile MHP'nin destek vermemesi üzerine iyice ümitleri tükenen EYT'leri sevindiren bir son dakika açıklaması geldi. CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Twitter adresi üzerinden yaptığı paylaşımında EYT 'leri sevindiren yeni açıklamada bulundu.

YENİ KANUN TEKLİFİ GELİYOR

Ayhan Barut Twitter adresi üzerinden yaptığı paylaşımında , yaşa takılanlar için mücadelelerinin devam ettiğini söyledi. Bir kanun teklifi hazırladıklarını söyleyen Barut, söz konusu teklifin 5 ya da 12 Şubat günü direk Meclis Genel Kurulu 'na geleceğini ve Genel Kurulda görüşüleceğini söyledi. 

EYT mağdurlarının 3 Şubat günü Adana 'da toplanacağını söyleyen Barut, şu ifadeleri kullandı:

"#EmeklilikteYaşaTakılanlar için mücadelemiz sürüyor. Hazırladığımız kanun teklifi doğrudan TBMM Genel Kurulu'na getirilerek 5 veya 12 Şubat'ta yeniden görüşülecek. #EYT mağdurları da 3 Şubat'ta Adana'da toplanacak. Orada buluşmak dileğiyle #MartınSonuBahar #HerkesİçinCHP"

TBMM 5 ŞUBAT' TA TOPLANIYOR

Meclis Genel Kurulu 5 Şubat günü saat 15,00 'da toplanacak. Bu nedenle 5 Şubat günü EYT kanununun Genel Kurula gelmesi zor görünüyor. EYT kanunu genel kurula geldiği anda haberdar olmak, süreçten bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN