EYT'de Son Dakika Gelişmesi: Erdoğan'dan EYT Çıkacak mı? Sorusuna Cevap

Son dakika haberi.. Emeklilikte yaşa takılan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan 'dan geldi. Erdoğan, 'EYT çıkacak mı?' sorusuna yanıt verdi.

EYT'de Son Dakika Gelişmesi: Erdoğan'dan EYT Çıkacak mı? Sorusuna Cevap

Son dakika haberi: Erdoğan 'dan EYT açıklaması.,

Fenerbahçe Spor Kulübü Ekim ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı'na katılmak üzere  Faruk Ilgaz Tesisleri 'ne gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tesislere girmeden vatandaşlarla sohbet etti. 

Vatandaşlarla sohbet eden Cumhurbaşkanı  Erdoğan 'a bir EYT sorusu geldi. Bir kadın, Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın makam aracının yanına gitti ve sorularını yönlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kadın bir müddet sohbet etti. 

Makam arabasından inen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada bulunan bir kafeye gitti ve vatandaşlarla sohbet etti , tokalaştı. Kafede ise Cumhurbaşkanı Erdoğan 'a EYT sorusu geldi. 

Bir kadın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'a , "Cumhurbaşkanım EYT çıkar mı?"  sorusunu sordu. 

ERDOĞAN CEVAPLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise bu soruya "Yani 40 yaşında emekli mi olalım, 40 yaşında, 50 yaşında emeklilik mi olur" şeklinde cevap verdi.

Bu cevap üzerine kadın ,  "Sağlığımız bozuluyor nasıl yapacağız?" şeklinde karşılık verdi.

ZATEN EMEKLİ OLUR

Bu cevap üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sağlığı bozuk olanlar zaten primlerini her şeyini ödemişse, erken emeklilik noktasında zaten emekli olur" dedi.

Yaşa takılanlar bu sayfada >> TIKLA KATIL

EYT HABERLERİ İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN