EYT'de Kritik Gelişme: Teklif TBMM'ye Geldi

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar için son dakika gelişmesi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı son dakika açıklamasında EYT kanununun TBMM'ye geldiğini söyledi.

EYT'de Kritik Gelişme: Teklif TBMM'ye Geldi

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar için Kemal Kılıçdaroğlu 'ndan yeni açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili kapıyı kapatmıştı ve ''Emeklilikte yaşa takılanlar meselesinde de karşımıza devletin kaldıramayacağı bir yükün faturası ortaya çıktı. Bunun dışında bizim ne kimseyi ne de bir kurumu kişi olarak hedef olarak almamız mümkün değildir. '' ifadelerini kullandı.

Emeklilik için prim gününü dolduran ve yaş şartına takıldığı için emekli olamayan vatandaşlar, Erdoğan 'ın bu açıklamasının ardından EYT'ler ne olacağını merak etmeye başladı. EYT kanununun çıkması için taleplerini ileten vatandaşlar şimdi ne olacağını merak ediyor.

MHP'DEN RESMİ AÇIKLAMA GELMEDİ

TBMM'de AK Parti dışında diğer CHP, MHP, HDP 'nin EYT sorunları konusunda ortak açıklamaları ve ayrı kanun tekliflerini Meclise sunmuştu. EYT kanunlarının TBMM'ye sunulması ile sevinen yaşa takılan vatandaşlar Erdoğan 'ın Bahçeli 'yi ikna ettiği haberleri geldi ve EYT'ler bu haberle yıkıldı. MHP'den henüz resmi bir açıklama gelmedi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU 'NDAN YENİ AÇIKLAMA

Kemal Kılıçdaroğlu 'ndan emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili son dakika açıklaması geldi.  Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, " Bu konuda kanun teklifimizi verdik ve bu teklifin parlamentodan geçmesi için her türlü çabayı göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

EYT HABERLERİ KAMUBULTENİ.COM 'DA.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara