EYT'de Flaş Gelişme.. Cumhurbaşkanlığına Teslim Edilecek

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar çalışmalarını son sürat sürdürüyor. Yaşa takılan vatandaşlar Cumhurbaşkanlığına teslim etmek üzere imza topluyor. İşte son bilgiler.

EYT'de Flaş Gelişme.. Cumhurbaşkanlığına Teslim Edilecek

EYT'de flaş hamle : Cumhurbaşkanlığı 'na temsil edilecek.

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar Türkiye 'nin her yerinde vakıf ve dernekler açmaya devam ediyor. Edirne 'den Kars'a tüm şehirlerde devam eden çalışmalar ile EYT'liler sesini duyurmaya çalışıyor. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KAPILARI KAPATTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz ay bir açıklama yaptı ve  "Ülke ekonomisini çökertmeye dönük nasıl bir adım olduğunu herkes kabul edecek ve bunun karşısında durmaya başlayacak."  dedi ve İskandinav ülkelerinin bu yüzden battığını söyledi. 

Erdoğan, "Bunun, ülkemize bir kazanımı yok, kaybettirir. Emeklilikte yaş olayını 70’in üstüne çıkarıyorlar. Biz de ise tam aksi. Kaldı ki Bay Kemal kendi döneminde emeklilik yaşının yükseltilmesini savunan birisidir. Fakat burada tamamıyla siyasi davranıyor, buradan ne elde ederiz diye bakıyor ve böyle bir tezi savunmaya çalışıyor." dedi ve seçim kaybedecek olsa bile EYT 'ye geçit vermeyeceğini söyledi.

ÇAlIŞMA BAKANI: EMEKLİLİKTE YAŞI TUTMAYANLAR

Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk TBMM 'de yaptığı açıklamada emeklilikte yaşa takılanların adını değiştirerek emeklilikte yaşı tutmayanlar dedi.

GÖNÜL BORAN'DAN TEPKİ: CUMHURBAŞKANLIĞINA TEMSİL EDİLECEK

EYTSYD Derneği Başkanı Gönül Boran yaptığı konuşmada , Çalışma Bakanı 'nn bu açıklamasına tepki gösterdi ve Türkiye genelinde imza toplandığını söyledi. Boran açıklamasında toplanan imzaların bir dosya haline getirileceğini ve Cumhurbaşkanlığı 'na teslim edileceğini söyledi.

EYT çıkmalı mı? EYT hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

Yaşa takılan kadın erkek vatandaşlar bu sayfada toplanıyor >> TIKLA KATIL

EYT HABERLERİ İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN