Emekliye Bu Bankalardan Müjde: Promosyon Ödemeleri Geliyor-İşte Şartlar

Emekli promosyon ödemeleri için geri sayım sona eriyor. Peki emeklilerin promosyon ödemesi ne kadar ? Hangi banka ne kadar promosyon ödemesi yapacak? İşte promosyon ödemesi detayları.

Emekliye Bu Bankalardan Müjde: Promosyon Ödemeleri Geliyor-İşte Şartlar

2020 emekli banka promosyonu başvuru şartları.

Milyonlarca emekliye banka promosyonu için geri sayımda sona gelindi. Bu ay banka promosyon ödemelerinin belirlenmesi için çalışmalar başlayacak. Yapılacak görüşmeler sonrası emeklilerin bankalardan alacağı promosyon ödemeleri belli olacak. Emekli vatandaşlar ise promosyon ödemesinin miktarını , başvuru şartlarını ve emeklilerin banka promosyonlarının ne zaman hesaba yatacağını araştırmaya başladı. Biz de Kamu Bülteni olarak bu haberimizde emeklilerin banka promosyonlarının detaylarına yer verdik.

HANGİ EMEKLİLER BANKA PROMOSYONU ALABİLİR?

Emeklilerin banka promosyonlarından tüm emekliler faydalanabiliyor. Eski ve yeni tüm emekliler promosyon ödemelerindne faydalanabiliyor.

TEK ŞART

Banka promosyon ödemesi almanın tek şartı , maaşı taşıdığınız bankada 3 yıl kalmayı taahhüt etmeniz. 

2018 VE 2019 YILLARINDA PROMOSYON ÖDEMESİ ALANLAR NE OLACAK?

2017 yılında ilk promosyon anlaşması imzalanmış ve emekliler ödemelerini almıştı. 2017 'de promosyon ödemesi alanlar , 3 yılını doldurunca yeniden promosyon ödemesin itekrar alacak. 2018 yılında promosyon alanlar 2021 , 2019 yılında promosyon alanlar 2022 yılında bankalardan yeni promosyon ödemesi alabilecek. 

SÜRE DOLMADAN PROMOSYON ÖDEMESİ ALINABİLİR Mİ?

Emekliler 3 yılını doldurmadan banka değiştirebilirler. Ancak emeklinin aldığı promosyon ödemesinin bir miktarını bankaya geri ödmesi gerekmektedir. 

Kadın erkek emeklilerle bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

HANGİ BANKALAR PROMOSYON ÖDEMESİ YAPIYOR?

- AKBANK: 2017 yılında 450 TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. 

- DENİZBANK: Banka 2017 yılında emeklilere maaşa göre 450 TL ödeme yapıyor. Öte yandan ek ödemeler le birlikte bu rakam daha da yükselebiliyor. Arkadaşını bankaya getirenlere 100 TL ek ödeme yapılır. 

- FİBABANKA: Emeklilerin maaşlarına göre 500 TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapılacak.

- ING: 450 TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. liraya varan ödeme yapıyor. 

- İŞ BANKASI: İş Bankası 450 TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor.

- QNB FİNANSBANK:  Maaşını taşıyan ve bir bankacılık ürünü kullananlara, otomatik ödeme talimatı verip bir  arkadaşını bankaya getirenlere 1250 TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapılıyor. 

- ŞEKERBANK: Emeklilere  450 TL 'ye kadar ödeme yapılıyor.  2 otomatik talimatı verene 150 , 10 kişi ile sınırlı olmak üzere yönlendirdiği her yeni emekli için de 150  TL ekstra ödeme yapılıyor.

- TEB:  Promosyon miktarı 450 TL 'ye kadar çıkıyor. Otomatik ödme talimatı ve bir arkadaşını bankaya getirenlere ek ödeme yapılıyor. 

2020 GÖRÜŞMELERİNDE MİKTAR ARTACAK

Bu ay başlayacak promosyon görüşmelerinde üst sınır olan 1250 TL 'nin 2 bin TL 'ye kadar çıkması bekleniyor. 

PROMOSYON ÖDEMELERİ BAŞLADIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA