Emeklileri Sevindiren Haber: Ek Ödeme Masada

SSK, Bağ Kur ve memur emeklilerini sevindiren son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada intibak yasasının KPDK toplantısında gündeme geleceği bildirildi.

Emeklileri Sevindiren Haber: Ek Ödeme Masada

Son dakika haberi: Emeklileri sevindiren haber.

Bağ Kur ve SSK emeklilerinin büyük bir merakla beklediği intibak düzenlemesi hala gelmedi. Yıllardır beklenen düzenleme için önemli bir açıklama geldi.İntibak ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında konunun KPDK 'da gündeme geleceği bildirildi. 

ZAM İÇİN İNTİBAK BEKLENİYOR

2000 yılından sonra emekli olan vatandaşlara 355 TL 'ye kadar yapılacak zam için intibak beklenirken , KPDK 'da alınacak karar merakla beklenmeye başladı. 

Gözler SSK ve Bağ Kur emeklilerinin beklediği düzenlemeye çevrilirken KPDK 'da memur emeklilerinin de taleplerinin masada olacağı bildirildi. 

MEMUR-SEN'İN TALEBİ NEDİR?

Memur-Sen Konfederasyonu 'nun  KPDK toplantısında emekliler için taşıyacağı taleplerden biri de intibak yasası. Konu daha önce toplu sözleşme görüşmelerinde gündeme gelmişti. Memur Sen , toplu sözleşme görüşmeleri için Çalışma Bakanlığı 'na bir metin sunmui ve intibak düzenlemesi bu metinde yer almıştı. Sendika , aynı unvanlı kadro ya da görevden emekli olan düşük maaş sahiplerine, aradaki fark kadar ilave ödeme gerçekleştirilmesini talep ediyor.

SSK'LILAR İÇİN DE UMUT OLACAK

KPDK 'da gündeme gelmesi ve bir uzlaşı sağlanması durumunda kamu kurumlarında, aynı görevden emekli olmuş vatandaşların arasındaki kurum kaynaklı maaş farkı da kalkmış olacak. Maaşı düşük olan emekliler ek ödeme alacak. 

Memur emeklileri için intibak yasasının çıkması , SSK ve Bağ Kur'lular için de umut ışığı olacak.

İNTİBAK YASASI ÇIKTIĞI ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN