Emeklilere Kritik Çağrı: 31 Ağustos'ta Sona Eriyor!

Emekli vatandaşlar için promosyon kampanyaları organize eden bankalardan kritik bir çağrı geldi. 10.000 TL sınırına dayanan emekli promosyon kampanyalarının 31 Ağustos 2022 tarihinde resmen sona ereceği belirlendi. İşte ayrıntılar ve çok daha fazlası haberimizde...

Emeklilere Kritik Çağrı: 31 Ağustos'ta Sona Eriyor!

Emekli Vatandaşlara Kritik Çağrı!

Konuyla alakalı Tüketici Konfederasyonu başkanı Aydın Ağaoğlu, katılım sağladığı bir televizyon kanalının canlı yayınında emekli promosyonu ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

Emekli Promosyonları 10 Bin TL Sınırına Dayandı

Emekli vatandaşlar şunu çok iyi bilsinler ki promosyonu aldıkları anda 3 yıl imza atılıyor fakat bir ay sonra çıkış yapıyorlar. 3 yıl sonra almış oldukları paranın 36/1'ini hak etmiş oluyorlar. Geri kalanı iade edip anında çıkabiliyorlar. Bu rakamın 10.000 liraya yükseldiğini görmekteyiz.

Bankalar, emekli vatandaşları kendine çekmek için birbiriyle yarışıp emekli promosyon ödemelerini 10.000 TL sınırına dayandırdı. Emekli vatandaşlar ise 10.000 TL tutarındaki emekli promosyon ödemelerinden faydalanmak amacıyla maaş taşıma işlemlerini gerçekleştirdikten sonra en az 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözünü vermeleri karşılığında emekli promosyon ödemesinden faydalanıyor.


Bankalar tarafından yapılan çağrıda emekli vatandaşların maaş taşıma işlemlerini en geç 31 Ağustos 2022 tarihine kadar yapmaları gerekir.