Emeklilere Bankalardan İyi Haber Geldi: 700 TL Ödeme

Emekli vatandaşlara iyi haberler bankalardan geldi. Bankalar , 3 yıllık süre içinde promosyon ödemeleri emeklilere verilmeye devam edilirken , promosyon ödemeleri için bankaların kampanyaları emeklileri az da olsa sevindiriyor.

Emeklilere Bankalardan İyi Haber Geldi: 700 TL Ödeme

Emeklilere banka promosyonunda flaş gelişmeler.

Takvim 'de yer alan haberde , emeklilere promosyon veren bankalar ile ilgili son bilgilere, kampanyalara ve son rakamlara yer verildi. 3 Yıllık dönem için maaş miktarına göre 300 ile 450 TL arasında değine promosyonlardan faydalanan emekli vatandaşlara bankalar , bunun yanı sıra ilave fırsatlar da sunuyor.

Bu kampanyalara göre emekliler, ilave ödemelerle birlikte 700 TL 'ye kadar promosyon ödemesi alabiliyor. 

Öte yandan emekliyi bankaya kazandıran emekliye 100 ile 125  TL arasında ödeme yapılmaktadır.

HANGİ BANKA NE KADAR ÖDEME YAPIYOR?

Akbank 450 TL 'ye kadar ödeme yapmaktadır. Bu ödemelerin yanı sıra banka , ayda 2 defa bankamatiklerden ücretsiz para çekme , havale ve EFT 'den ücret almama, özel faizli kredi gibi imkanları sunuyor. 

Denizbank , emekli vatandaşlara 450  TL 'ye kadar  ödeme yapıyor. Emekli maaşı müşterisi kazandıran diğer emeklilere de 100 lira veriyor. Alışveriş ve faturalarda indirim, özel faizli kredi gibi uygulamalar da Denizbank 'ın emeklilere sunduğu diğer fırsatlar arasında.

Fibabanka , emeklinin aldığı maaşa göre 330, 415 ve 500  TL 'ye kadar ödeme yapıyor.  Yine diğe rbankalarda olduğu gibi Fibabanka , emeklilere tüm ATM'lerden ücretsiz maaş çekme, kredilerde ve mevduatta özel faiz, hesap işletim ücreti almama fırsatları sunuyor.

Garanti Bankası ise emekli vatandaşlara  450 TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. ATM 'lerde emeklilere özel menü ile maaşları tek tuşla çekme imkanı, kredilerde indirimli faiz oranı gibi imkanlar da vatandaşlara veriliyor. 

ING Bank ise , emekli vatandaşlara 450 TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. Öte yandan ING , emeklilere 150 lira ek promosyon veriyor. Özel faizli kredi, hesap işletim ücreti muafiyeti, ücretsiz tıbbi danışmanlık ve ambulans gibi imkanlar da emeklilerin hizmetine verilyior. 

İş Bankası emekli vatandaşlara, 450  TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor.  Kredi kartları için emeklilerden yıllık ücret almıyor, vadeli mevduata ve kredilere özel faiz, ücretsiz havale ve EFT imkanları sağlıyor.

QNB Finanbank ise emekli vatandaşların maaşını taşıyıp 2 otomatik ödeme talimatı verenlere 700 liraya varan promosyon ödemesi yapıyor. Ayrıca bankaya emekli tanıdıklarını getirenlere 125 lira ödeme yapılıyor.

Şekerbank ise emekli vatandaşlara 450  TL' ye kadar promosyon ödemesi yapıyor.  2 otomatik ödeme talimatına 150 lira ek nakit veriyor. Ücretsiz havale-EFT, hesap işletim ücreti muafiyeti, şubede işlem önceliği, eve teslim maaş imkanlarını sunuyor.

EMEKLİ HABERLERİNDEN İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA