Emekli Banka Promosyonunda Taahhüt Şartı Geçici Olarak Kaldırıldı-12 Bankadan Emekliye Müjde

Son dakika haberi: Emeklilerin 2020 banka promosyonları hakkında açıklama geldi. Çalışma Bakanı yaptığı açıklamada banka promosyonunda taahhüt şartının geçici olarak kaldırıldığını söyledi.

Emekli Banka Promosyonunda Taahhüt Şartı Geçici Olarak Kaldırıldı-12 Bankadan Emekliye Müjde

Son dakika : Emekli banka promosyonunda taahhütname şartı kaldırıldı.

Türkiye Bankalar Birliği tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 2020 yılı emekli banka promosyonunda taahhüt şartının kaldırıldığına yer verildi.

TBB açıklaması şu şekilde:

"Promosyon ödemesi taahhütname verme süresi 30 haziran 2020 tarihine kadar olan emeklilerden herhangi bir onay beklenmeksizin promosyon tutarlarının hesaplarına yatırılmasına karar verilmiştir. Diğer taraftan maaşını farklı bankaya taşımak isteyen emeklilerin promosyonlarını kıstelyevm iade etmek koşulu ile maaşlarını aktarma hakkı her zaman saklı tutulacaktır.

SGK ile Ziraat Bankası arasında yapılacak olan emekliler için banka promosyonu protokolü imza töreni, kurumun konferans salonunda gerçekleştirişmiş, "Emekli aylığı 1500 liraya kadar olan emeklilerimize 500 lira, 1500-2 bin 500 lira arasında olan emeklilerimize 625 lira, 2 bin 500 lira üstünde aylık alan emeklilerimize ise 750 lira tutarında promosyon ödenmesi kararını aldık" denilmişti.

BAKAN SELÇUK AÇIKLADI

Son dakika haberine göre Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, "Koronavirüs tedbirleri kapsamında emekli promosyonunda taahhüt şartını geçici olarak kaldırdık." dedi.

EMEKLİ BANKA PROMOSYONU NE KADAR?

12 bankanın emeklilere banka promosyonu için TIKLAYIN