Bu 8 Bankadan Emeklilere Promosyon Müjdesi: 900 TL'ye Kadar İkramiye

Emeklilere banka promosyonu için bankalar yeniden harekete geçmeye başladı. Maaşını bankaya taşıyan vatandaşlara promosyon ödemeleri yapılıyor. İşte detaylar.

Bu 8 Bankadan Emeklilere Promosyon Müjdesi: 900 TL'ye Kadar İkramiye

Emekli promosyon ödemeleri için başvurular yeniden başlıyor.

Emekli vatandaşlar , son günlerde reklamlarda oldukça artan promosyon ödemelerini kamubulteni.com 'a soruyor. Biz de emekli vatandaşlara yardımcı olması için bu haberimizi yazdık. 

2017 YILINDA PROMOSYON ÖDEMESİ İÇİN ANLAŞMA YAPILDI

2017 yılında hükümetin araya girmesi ile birlikte bankalar , emeklilerin maaşlarına göre onlara promosyon ödemesi yapma kararı aldı. Bankalar , emeklilerin maaşlarını kendi bankalarından çekmesi için promosyon kampanyası başlattı ve bu kampanya kapsamında milyonlarca emekli vatandaşa promosyon adı altında ikramiyeler verildi.

Maaşını bankaya taşıyan emeklilere, maaşına otomatik ödeme talimatı verenlere, aracı olarak bir arkadaşının emekli maaşını bankaya taşıyan vatandaşlara yüzlerce TL promosyon ödemesi yapıldı.

2.5 yıllık sürenin sona ermesinin ardından bankaların promosyon yarışı yeniden başladı. Son günlerde televizyonlardaki banka reklamlarında , maaşını bankaya taşıyan emekliye promosyon ödemesi yapılacağı müjdeleri art arda sıralanıyor. 

Emeklilerin ilk promosyon ödemesini almasının üzerinden 2.5 yıl geçmesi, her gün binlerce kişinin emekliler kervanına katılması nedeniyle kampanya başlatan bankalar , sadece reklamla yetindi.

Bankaların promosyonlarına bakacak olursak rakamlarda bir değişiklik yapılmadığı görülmektedir. 

HANGİ BANKA NE KADAR PROMOSYON ÖDEMESİ YAPIYOR?

Bankalar tarafından yapılan açıklamada , maaşını taşımaları durumunda 900 TL 'ye kadar promosyon ödemesi alınabileceği bildirildi. 

İşte bankaların emekli promosyon ödemesi detayları >>

TEB: TEB , maaşını bankaya taşıyan vatandaşlara 450 TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. Maaş taşımanın yanı sıra en az bir otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilere 550  TL ikramiye ödeniyor. Bunun yanı sıra her bir arkadaşını bankaya getirene ise 100 TL veriliyor. 

AKBANK: Akbank ise emeklilere maaşa göre 150-300-450 TL promosyon ödemesi yapmaktadır. 

DENİZBANK: Emeklilere 450 TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapılırken bir arkadaşını getiren emekliye 100 TL ödeme yapılıyor.

FİBABANKA: Fibabanka ise emeklilere 330, 415, 500 TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor.

GARANTİ BBVA: Garanti BBVA 'da 450 TL ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. Buna ek olarak emeklilere düşük faizli kredi imkanı da sunuluyor.

ING BANK: Maaşını bankaya taşıyana promosyon ödemesi yapılıyor. Buna ek olarak 2 otomatik fatura talimatı veren emeklilere 250 lira ek para, bir emekli arkadaşını ING'ye getirene 150 ve ING Mobil kullanarak 50 lira ek nakit promosyon ödemesi yapılıyor.

QNB FİNANSBANK: Emekli maaşını taşıyan  ve bir bankacılık işlemi tanımlayan  emeklilere  700 TL 'ye kadar ödeme yapılıyor. Ayrıca emekli bir kişiye getirene 125 TL veriliyor.

İŞ BANKASI: İş Bankası da emekli vatandaşlara 450 TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. 

Diğer bankalar da 450 TL ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. 

EMEKLİ HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN