Bankalardan Emeklilere Bayramdan Sonra 3 Bin Lira Ödeme!

Emeklilere bayramdan sonra promosyon ödemelerinin artacağına dair son dakika haberi geldi.

Bankalardan Emeklilere  Bayramdan Sonra 3 Bin Lira Ödeme!

Emekliler, yüksek enflasyonla mücadele etmek için banka değiştirmeye ve yeni promosyon ödemeleri almaya başladı.
Milyonlarca emekli vatandaş artan enflasyon nedeniyle zor günler geçiriyor. Hayat pahalılığı ile boğuşan emekli vatandaşlar, bankalardan promosyon ödemeleri talep ediyor.
Bankalardan yapılan son dakika açıklamasında, maaşını bankaya yatıran emeklilere 2 bin 750 liraya kadar promosyon ödeneceği biliniyor. Promosyon ödemesinde bazı bankalar 3.000 liraya kadar çıkmış. Önceki fiyat  ise 1.500 liraydı. Ancak özel bankaların başlattığı son güncellemeler ve rekabetin ardından bu miktar 3.000 liraya yükseldi.
EMEKLİLER 3 YILI BEKLEYEMEDİLER
Hepimizin bildiği gibi emekliler maaşlarını aldıkları bankayı değiştirdikleri zaman 3 yıllık taahhüt imzalıyorlar. Emekliler 3 yıllık taahhüt imzaladıkları için 3 yıllık maaşlarını bu bankadan almak zorundadır. Taahhüdünü bozup başka bankaya geçmek isteyen emekliler, diğer bankalardan kampanya aldı. Bankalar, bozulan taahhüdün tutarını sigorta ettirir ve aradaki farkı prim tutarı düşülerek emekliye öder. 2 yıl kalsa bile emekli bir yıl içinde bin lira ödeyip diğer bankaya giderek 2 bin lira promosyon ödemesi alıyor.

BANKALAR VE PROMOSYON MİKTARLARI


GARANTİ BBVA

Emekli maaşınızı taşıyın, 3.000 TL'ye varan ödül fırsatını kaçırmayın. Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emeklilerimize 2.750 TL'ye varan promosyon. Üstelik emekli yakınlarını davet eden tüm Garanti BBVA müşterilerine, her bir yakını için 250 TL nakit ödül fırsatı!

 AKBANK 3 BİN 250

Akbank Mobil'den 'Akbanklı Olmak İstiyorum' adımlarını takip ederek şubeye gitmeden dakikalar içinde Akbank müşterisi olabilirsiniz. Sizi bekleyen avantajlardan da 1 yıl boyunca faydalanabilirsiniz!

Fatura talimatınıza 500 TL'ye varan Chip-Para!

YAPI KREDİ

Yapı Kredi Mobil ile görüntülü işlem asistanlarına bağlanarak hesap açılışınızı dijital onayla anında tamamlayarak Yapı Kredi’nin avantajlarla dolu dünyasıyla hemen tanışın, tüm bankacılık işlemlerinizi 7/24 yapmanın ayrıcalığını yaşayın!

Yapı Kredi informationYapı Kredi'de Şimdiki Emekliler Bir Başka!

Yapı Kredi information2.750 TL'ye Varan Promosyon Yapı Kredi'de!

İŞ BANKASI

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar ek koşulsuz 2.500 TL’ye varan promosyon ödemesi kazanıyor. Üstelik aidat ödemeden Maximum Kart sahibi olabiliyor, İşCep ve İnternet Şubesi’nden sınırsız sayıda ücretsiz havale/EFT yapabiliyor ve diğer banka ATM’lerinden ayda 2 kez ücretsiz nakit çekebiliyor.

Maaşını aldığı bankayı değiştirmek isteyen emekli vatandaşlar, bayram sonrası bankalara başvuru yapması gerekli.