Bakan'dan Son Dakika EYT Açıklaması: Üzen Açıklama Geldi

Son dakika haberi: Çalışma Bakanı 'ndan emeklilikte yaşa takılanlar hakkında üzen açıklama geldi. Az önce gelen açıklama haberimizde.

Bakan'dan Son Dakika EYT Açıklaması: Üzen Açıklama Geldi

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk düzenlediği basın toplantısında emeklilikte yaşa takılanlar meselesine değindi.

Bakanlık binasında basın mensuplarına açıklama yapan Bakan Selçuk bazı televizyon programları hakkında, "RTÜK Başkanımızla aile ve çocuk dostu yayınlar hakkında konuştuk. Aile ve çocuk konusunda çok fazla yayın olmadığını görüyoruz. Çeşitli teşvik mekanizmaları kurarak bunları arttıracağız" ifadelerini kullandı.

ATAMALAR HAFTAYA

Açıklamasının devamında şehit yakını , gazi ve gazi yakını atamalarına değinen Bakan Selçuk: "Gelecek hafta şehit yakını, gazi ve gazi yakını atamalarını gerçekleştireceğiz" dedi.

EK GÖSTERGE

Açıklamasının devamında ek gösterge meselesine değinen Bakan Selçuk şu ifadeleri kullandı:

"3600 ek gösterge çalışmalarımız Devlet Personel Başkanlığı ve Bakanlıklarımızla devam ediyor."

EYT AÇIKLAMASI

Bakan Selçuk, açıklamasının devamında emeklilikte yaşa takılanlar meselesine değindi ve şu ifadeleri kullandı

Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili düzenleme) Gündemimizde yok şu anda. Çocuklarımızın geleceği için gündemimizde yok esasında

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk: "Dosya bazında artık bin liranın altında emekli aylığı kalmayacak. Şubat ayında aylıklara yansıyacak"

EYT HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN