8 Bankadan Emekli Promosyon Müjdesi: 1100 TL İkramiye İçin Tarih Açıklandı

Emeklilere banka promosyonu ödemesi için net tarih açıklandı. İşte emeklilerin banka promosyonu için tarih ve bankaların promosyon kampanyalarında son rakamlar.

8 Bankadan Emekli Promosyon Müjdesi: 1100 TL İkramiye İçin Tarih Açıklandı

Emeklilere banka promosyonu açıklaması.

Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaş , 2017 yılında banka promosyon ödemesinden faydalanmıştı. Bankalara maaşlarını taşımaları durumunda promosyon ödemesi alan vatandaşlar, bankalarla 3 yıllık sözleşme imzaladı. 

3 yıllık maaş taahhüdü süresi için sona geliniyor. Emekli vatandaşlar 1 Mart 2020 tarihinde yeni banka promosyonu alabilecek. Maaşa göre verilen promosyon ödemesinde bir diğer etmen ise bankanın kampanyası.

Bankalar promosyon için çalışmalara başlarken hangi bankanın emeklilere ne kadar promosyon ödemesi yapılacağı merakla araştırılıyor. 

2017 YILINDA NE KADAR PROMOSYON ÖDEMESİ YAPILMIŞTI?

2017 yılında emeklilere maaşlarına göre promosyon ödemesi yapılmıştı. Bin TL 'nin altında maaş alan emekliler 300 TL , 1-2 bin TL arasında maaş alanlara 375 TL , 2 bin TL 'nin üstünde maaş alan emeklilere ise 450 TL promosyon ödemesi yapılmıştı. 

YENİ PROMOSYON

1 Mart 2017 yılında yapılan promosyon sözleşmesinin ardından 3 yıl doluyor. Emekliler 1 Mart 2020 yılında yeni promosyon ödemesi alabilecek. 

HANGİ BANKA NE KADAR PROMOSYON ÖDEMESİ VERİYOR?

AKBANK PROMOSYON ÖDEME DETAYLARI

Akbank 450 TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor.

DENİZBANK PROMOSYON ÖDEME DETAYLARI

450 liraya varan ödeme yapıyor. Emekli maaşı müşterisi kazandıranlara da 100 lira veriyor. İndirimli alışveriş, özel faizli kredi gibi uygulamaları var.

FİBABANKA PROMOSYON ÖDEME DETAYLARI

Maaşa göre 330, 415, 500 lira promosyon ödemesi yapıyor.

ING PROMOSYON ÖDEME DETAYLARI

450 liraya varan ödemeye ilaveten emekliler, 2 otomatik fatura talimatı vererek 250, ING Mobil kullanarak 50 lira ek nakit promosyon kazanıyor.

İŞ BANKASI PROMOSYON ÖDEME DETAYLARI

450 liraya varan ödeme yapıyor. Kredi kartı ücreti almıyor, özel faiz, ücretsiz havale ve EFT imkanlarını sağlıyor.

QNB FİNANSBANK PROMOSYON ÖDEME DETAYLARI

Maaşını taşıyıp bir ürün kullanana 700 liraya varan ödeme yapıyor. Ayrıca emekli tanıdığını getirenlere 125 lira ödüyor.

ŞEKERBANK PROMOSYON ÖDEME DETAYLARI

450 liraya varan ödeme yapıyor. 2 otomatik ödeme talimatına 150 lira ek nakit veriyor. Ayrıca emekli yakınını getirenler 150 lira alıyor.

TEB PROMOSYON ÖDEME DETAYLARI

İki otomatik fatura talimatı veren yeni emeklilere, maaşına göre 850, 925 ya da 1.000 lira veriyor.Emekli yakınını getirenlere de 100 lira ödeme yapıyor.

2020 YILINDA YENİ TARİFE

2020 yılına geçilmesi ile birlikte bankaların emekli promosyon ödemelerine zam yapması bekleniyor.

Peki siz emekli maaşınızı hangi bankaya taşıyacaksınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer emeklilerle bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

PROMOSYON ÖDEMELERİ BAŞLADIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN