2 Bankadan Emeklilere Müjdeli Haber (Promosyon Ödemesi Ne Zaman 2020?)

2 bankadan emeklilere iyi haber geldi. Promosyon görüşmeleri öncesi bankalar yaptıkları açıklamada , maaşını taşıyanlara 2500 TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapılabileceğini söyledi.

2 Bankadan Emeklilere Müjdeli Haber (Promosyon Ödemesi Ne Zaman 2020?)

Bankalardan emekli promosyon ödemeleri için ilk teklif geldi.

2020 yılı emekliler için ikramiye yılı olacak. Emekli vatandaşlar , maaşlarına göre bankalardan promosyon ödemesi alacak. 3 yıllık sözleşme ile maaşlarını bankalara taşıyacak vatandaşlar , verecekleri ek talimatlar, emekli arkadaşını beraberinde getirme ile promosyon ödemesini daha da yükseltebilecek.

BANKALARIN REKABETİ KIZIŞTI

Bankalar, 2020 promosyon görüşmelerinin başlamasına günler kala ilk açıklamalarını yapmaya başladı. 

DENİZBANK PROMOSYON AÇIKLAMASI

3 yıl boyunca maaşını Denizbank 'tan almayı taahhüt edene 450 TL 'ye kadar promosyon verilecek. Emekli maaşınıa 0.99 faizle ihtiyaç kredisi de veren banka , diğer bankalara olan borçları tek çatı altında toplayıp düşük faizlerle emeklilere geri ödeme şansı sunuyor.

GARANTİ

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada , 450 TL 'ye kadar promosyon ödemesi sağlanacağı bildirildi. 

ŞEKERBANK

Emeklilere en cazip teklifi verecek bankalardan biri Şekerbank olarak öne çıkıyor. Banka, maaşını 3 yıllığına bankasına taşıyacak emeklilere 450 TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapacak. HGer getirilen emekli arkadaş için banka 150 TL ek ödeme yapıyor ve bu rakam bu şekilde 1500 TL 'ye kadar çıkabiliyor. Otomatik ödeme talimatı veren emekliler , ek ödemelerle birlikte Şekerbank 'tan 2100 TL 'ye kadar promosyon alabilecek. 

TEB

Emeklilere en cazip teklifi sunmayı planlayan bir diğre banka da TEB. Banka 1000 TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapacak. Emekli arkadaşını bankaya getirene ise 150 TL verecek banka, 10 kişilik kota sınıır olduğunu bildirdi. 10 arkadaşını bankaya getirenlere 2500 TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapılacak. 

Peki siz maaşınızı hangi bankaya taşıyacaksınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilir , diğer emeklilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Emekliler bu adreste:  TIKLA KATIL

Banka promosyon görüşmeleri önümüzdeki hafta başlayacak. Masaya Türkiye Emekliler Platformu 'da katılacak.