12 Milyon Emekliye 4 Bin TL Ek Ödeme !İşte Detaylar

Emekli maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere 2.750 TL promosyon verileceği belirtildi.

12 Milyon Emekliye 4 Bin TL Ek Ödeme !İşte Detaylar

ING Bank  emeklilerin tamamını ilgilendiren bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda emekli maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere 2.750 TL promosyon verileceği belirtildi. Ayrıca emekli yakınını bankaya getirene 1.250 TL’ye kadar nakit para verileceği belirtildi. Bu noktada tüm şartlara uyan emeklilere 4.000 TL para verileceği belirtildi. Banka tarafından yapılan duyuruda “Emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 2.750 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca emekli yakını getirenler toplamda 1.250 TL’ye varan promosyon kazanıyor. Siz de maaşınızı kolayca ING’ye taşıyın, nakit promosyon fırsatlarını kaçırmayın.” ifadelerine yer verildi.
2.750 TL Para Ödemesi Yapılacak
ING Bank tarafından yapılan duyurunun devamında “Ayrıca Maaşını ING’ye taşıyan emekliler 3 ay boyunca Turuncu Ekstra avantajlarından harcama koşulu olmadan yararlanıyor. Emekli maaşını taşıyanlara, %2,09’dan başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi ING’de! Üstelik, kredi tahsis ücreti yok!” ifadelerine yer verildi. Ayrıca yapılan duyuruda 1 aylık toplam gelir/aylık tutarınız, 1500 TL’ye (1.500 TL hariç) kadar ise 1.850 TL, 1.500 TL – 2.500 TL (2.500 TL hariç) arası ise 2.300 TL, 2.500 TL ve üzeri ise 2.750 TL nakit promosyon ödemesi alacağınız paylaşıldı.
Kampanyadan emekli maaşını 3 yıl boyunca bankamızdan alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterilerin yararlanabileceği belirtilen duyurunun devamında promosyon ödemesinden faydalanmak için herhangi bir ürün koşulu bulunmadığı ifade edildi.
31 Mayıs'ta Sona Erecek
ING Bank’ın kurumsal internet sitesi üzerinden yayımlanan duyurunun devamında promosyon taahhütnamesinin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.500 TL’ye kadarsa 1.850 TL, 1.500 TL-2.500 TL arasındaysa 2.300 TL, 2.500 TL’nin üzerindeyse 2.750 TL nakit promosyon ödendiği belirtildi ve kampanyanın 31 Mayıs’a kadar devam edeceği bu tarihler dışında promosyon alan müşteriler kampanyadan yararlanamayacağı ifade edildi.

Banka tarafından yapılan duyurunun devamında ise şu ifadelere yer verildi:
Nakit promosyon başvuru işlemleri ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri aracılığı ile yapılabilir.

Bankamızdan birden fazla emekli maaş alınıyor olması durumunda, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır.

Nakit promosyon ödemesi 3 yıl için peşin olarak yapılır ve 3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak nakit promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır.

Nakit promosyon ödemesi yapıldıktan sonra 3 yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon ödemesi yapılmaz.

3 yıllık taahhüde aykırılık olması halinde, tarafınıza ödenen promosyon bedeli, taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır.

Ek Promosyon Kampanyasından Yararlanılamaz
Aynı anda birden fazla ek promosyon kampanyasından yararlanılamaz.

ING belirtilen hizmetleri sonlandırma ya da koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

1 Mart 2020 tarihi sonrasında Bankamız diğer ek promosyonlarından dahil olmuş, yararlanmış ya da talepte bulunan müşterilerimiz, 8 Nisan 2022 tarihi itibariyle koşulsuz nakit promosyon alması durumunda mevcut kampanya/talepleri iptal edilerek kıstelyevm usulü iade alınacak ve 2.750 TL’ye varan nakit promosyondan yararlanır.