Ziraat Bankası'ndan gençlere nakit destek! Tek işlem yapılması gerekiyor

Ziraat Bankası kartı sahiplerine müjdeli bir haber paylaşıldı. Gençler için hazırlanan kampanyada özel para hediyesi verilecek.

Ziraat Bankası'ndan gençlere nakit destek! Tek işlem yapılması gerekiyor

Kamu ve özel bankaların hazırladıkları kampanya faaliyetleri gündemin önemli konularından biri. Banka kartı verilmesine yönelşk yapılan teklifler halkın gündemindeyken Ziraat Bankası'ndan yeni bir duyuru geliyor. Kampanyaya ilişkin "Hepsiburada'da Bankkart Genç'e özel toplam 100 TL Bankkart Lirası" ifadeleriyle açıklama yapan Ziraat Bankası, kampanyanın 30 Nisan'da sona ereceğini belirtiyor.

Ziraat Bankası, Hepsiburada'da Bankkart Genç'e özel hediye olarak toplam 100 TL Bankkart Lirası dağıtacağını duyurdu ve detayları resmi internet sitesinde de yayınlandı.

ZİRAAT BANKASI'NDAN GENÇLERE 100 TL HEDİYE

Ziraat Bankası'ndan gençlere nakit destek! Tek işlem yapılması gerekiyor

30 Nisan günü sona erecek kampanyaya katılımın Bankkart Mobil ve Bankkart.com.tr üzerinden yapılabileceği belirtilirken, kampanyadan faydalanmak adına kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor.

Hepsiburada'da Bankkart Genç kartınızdaki kredi ya da banka kartı fonksiyonuyla yapacağınız her 350 TL ve üzerindeki alışverişe 50 TL, toplamda ise 100 TL Bankkart Lira gönderileceği bildirilirken hediye liraların Mayıs 2024'te müşterilerin kartlarına yükleneceği belirtildi.

Kampanyadan faydalanmak için bankaya SMS göndermenin yeterli olduğu açıklanırken, katılım sağlamak ve detayları öğrenmek için Ziraat Bankası resmi internet sitesi ziayret edilebilir.