Ziraat Bankasından Emekli Maaşı Alanlara Özel Krediler Verilecek

Şu günlerde birçok banka emekliler için promosyon ödemelerinde yarışa girdiler. Türkiye’de birçok emekli vatandaş emekli maaşların Ziraat Bankasından Almaktadır. Durum böyle olunca Ziraat Bankasından emeklilere müjde verildi.

Ziraat Bankasından Emekli Maaşı Alanlara Özel Krediler Verilecek

Emekli vatandaşın artısı Kredi Paketi ile konut ve tüketici kredileri avantajlı şartlar altında emekli başvuru yapması durumunda krediden yararlanacak. Başvurularının nereden alınması belli oldu.

Ziraat Bankasından Teklif Edilen Krediler
Ziraat Bankası emekli müşterilerine konut kredisi ve tüketici kredisi teklifini sunmaktadır. Teklif edilen kredilerin ayrıntısı şu şekilde olmaktadır. Tüketici kredileri için şu anda 25 bin liraya kadar alınacak kredi için faiz oranı % 1.55, yukarıda çekilecek krediler için faiz oranı % 1.69 olarak netleşti. Konut kredilerinde hesaplama araçlarıyla ulaşılmaktadır.

Ziraat Bankası tarafından belirlenen Kredi faiz oranlarından faydalanmak için belirlenen bazı şartlar yer almaktadır. Kişiler, Bankkart, KMH ile talimat ürünleri bulunan veya yeni başvuru yapacak olanlarda; AZG, BES, KASKO, DASK, Konut sigortası, Yangın Sigortası ve Eşya Sigortası olan ürünlerden en az 3’üne sahip olanlar veya yeni başvuru yapan kişiler olarak belirlendi. Konut kredilerin de ise en az 4’üne sahip olunması gerekir.