Ziraat Bankası'nda hesabı olana son 6 gün! Tek işleme 7500 TL para iadesi kesinleşti

Ziraat Bankasından müşterilerine 6 gün uyarısı yapıldı! Ziraat Bankası işlem yapanlara 7 bin 500 TL veriyor. İşte ayrıntılar.

Ziraat Bankası'nda hesabı olana son 6 gün! Tek işleme 7500 TL para iadesi kesinleşti

Türkiye'nin kamu bankalarından Ziraat Bankası, son altı gün uyarısı yapıyor. Ziraat Bankası, paylaştığı bilgiye göre işlem yapanlara 7 bin 500 TL veriyor.

banka

Ülkemizin en popüler kamu bankalarından Ziraat Bankası, kampanyayı 6 gün önceden duyurdu. Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinde paylaşılan bilgiye göre Ziraat Bankası, işlemi gerçekleştirenlere 7 bin 500 TL verecek.

Ziraat Bankası Nisan 2024 kampanyalarına devam ederek müşterilerine Touristica kampanyası hakkından detaylı bilgiyi resmi internet sitesi üzerinden açıkladı.

Ziraat Bankası tarafından kampanya ile alakalı olarak yapmış olduğu açıklamada "Ziraat Bankası Bankkart'ınızın kredi kartı yahut banka kartı özelliğiyle Touristica'da tek bir seferde gerçekleştireceğiniz 25 bin Türk Lirası - 49 bin 999 Türk Lirası arasındaki peşin yahut taksitli alışverişinize 2 bin 500 Türk Lirası Bankkart Lira, 50 bin Türk Lirası - 99 bin 999 Türk Lirası arasındaki peşin yada taksitli alışverişinize 5 bin Türk Lirası Bankkart Lira, 100 bin Türk Lirası ve üstü peşin yada taksitli alışverişinize 7 bin 500 Türk Lirası Bankkart Lira verilecek. Üstelik peşin fiyatına 9 taksit ve 2 ay tecil avantajından faydalanabilirsiniz" ifadelerine yer verilirken, son müracaat tarihinin 30 Nisan 2024 olduğu duyuruldu.

banka

ZİRAAT BANKASI BANKKART LİRA KAMPANYASI

Kampanyaya dahil olmak için kısa mesaj ile TOURISTICA yazıp 4757'ye mesaj gönderebilirsiniz.

Kampanyadan yararlanmak için asıl kart sahibinin kampanyaya katılması gerekmektedir. Ziraat Bank Touristica kampanyasına katılmayan müşteriler kampanyadan yararlanamazlar. Ayrıca bu kampanya kapsamında Bankkart Lirası kazanmak için Bankkart POS cihazlarından alışveriş yapılması gerekmektedir.

Promosyon kapsamında kazanılan Bankkart Lirası 7 Mayıs 2024 tarihine kadar yüklenecek ve 9 Haziran 2024 tarihine kadar kullanılabilecek.

Kullanılmayan banka kartı lirası 10 Haziran 2024 tarihinde tahsil edilecek. Kampanya müşteri odaklı düzenlenmiştir ve kampanyadan yalnızca bir kez ve en fazla 7 bin 500 TL Banka Kartı Lirası kazanma hakkına sahiptir.

Kampanyadan yararlanmak istediğini onaylayanlara, kampanyaya katıldıktan sonra 50.000 -99.999 TL nakit veya taksitli alışverişlerde 5 bin TL ödül verilecek.