Ziraat Bankası ve Vakıfbank'dan Düşük Faizli Konut Kredisi Kampanyaları

Ziraat Bankası ve Vakıfbank son zamanlarda konut kredisi faizlerinde indirime giderken, hali hazırdaki faiz oranları da vatandaşlar tarafından yüksek bulunuyor. 120 ay vadeli konut kredisi çekmek isteyen vatandaşlar hangi bankaların daha uygun kredi verdiğini araştırırken, çok yüksek faiz oranlarıyla karşı karşıya kalıyor.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank'dan Düşük Faizli Konut Kredisi Kampanyaları

Ziraat Bankası ve Vakıfbank'dan Düşük Faizli Konut Kredisi Kampanyaları

iraat Bankası ve Vakıfbank son zamanlarda konut kredisi faizlerinde indirime giderken, hali hazırdaki faiz oranları da vatandaşlar tarafından yüksek bulunuyor. 120 ay vadeli konut kredisi çekmek isteyen vatandaşlar hangi bankaların daha uygun kredi verdiğini araştırırken, çok yüksek faiz oranlarıyla karşı karşıya kalıyor. Öyle ki 100 Bin TL'ye 318 bin TL geri ödeme talep eden bankalar dahi bulunuyor. An itibariyle konut kredisi faizleri konusunda en uygun iki banka Vakıfbank ve Ziraat Bankası. Onları geçtiğimiz günlerde konut kredisi faizlerinde indirime giden Halkbank takip ediyor.

NE KADAR GERİ ÖDEME OLACAK?

Ziraat Bankası'ndan 100 bin TL konut kredisi çeken bir vatandaş 120 ay vade ile bu krediyi çekerse aylık 1635 TL ile 197 bin 535 TL olarak geri ödeme yapacak. Vakıfbank da da oranlar aynı. Halkbank'dan 120 ay vadeli konut kredisi çeken vatandaş bu tutarın 100 bin TL olması halinde aylık yüzde 1.49 oranla çektiği krediyi 216 bin 602 TL ile ödeyecek.
Kredi faizleriyle ilgili düşüncelerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.