Ziraat Bankası'nın Konut Kredisi Kampanyasına Başvurular Sürüyor

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve Akbank'ın konut kredisi kampanyalarına yoğun talep devam ediyor. Konut kredisi faiz indirimlerinin ardından artan yoğun ilgi devam ederken, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından alınan faiz indirim kararlarından sonra yeni indirim kampanyalarının da hayata geçebileceği belirtiliyor.

Ziraat Bankası'nın Konut Kredisi Kampanyasına Başvurular Sürüyor

Uygun Faizle Konut Kredisi için Başvuru İşlemleri Sürüyor

Türkiye Cumhuriyet Merkezi Bankası tarafından alınan faiz indirim kararlarının ardından harekete geçen kamu bankaları öncelikle konut kredisi kampanyaları düzenlemiş, kısa süre sonra da taşıt ve tüketici kredisi kampanyalarını hayata geçirmişti. Ziraat Bankası'ndan yapılan bilgilendirmeye göre ; "Çalışanın artısı konut kreidsi, emeklinin artısı konut kredisi, konut ürün paketi, konut kredisi ve Toki sosyal konut kredisi" kampanyaları için başvurular sürüyor.

AYLIK 1192 TL İLE 100 BİN TL KONUT KREDİSİ

Ziraat Bankası'nın resmi internet sayfasından 0.99 faizle konut kredisi kampanyasına dair yapılan bilgilendirmede, 100 bin tl konut kredisi çekmek isteyen bir müşterinin 180 Ay vade seçeneğini kullanması halinde 0.99 faiz oranıyla aylık 1192 TL taksitle geri ödeme yapabileceği, ilgili kredi kampanyasının senelik maliyet oranının ise %12.8055 olduğu belirtildi. Müşteriler konut kredisi kampanyasına dair detayları Ziraat Bankası resmi sayfası, mobil uygulaması ve şubelerden öğrenebilecek. https://www.ziraatbank.com.tr/tr/hesaplama-araclari/kredi-hesaplama/konut-kredisi adresine giriş yapıldıktan sonra müşteriler kendilerine uygun konut kredisi kampanyasını seçerek geri ödenecek tutar ve ödeme planına erişim sağlayabiliyor.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA