Ziraat Bankası'nın Ardından Ziraat Katılım Bankası'da 6 Ay Ödemesiz 10 Bin Lira Kredi Kampanyası Başlattı

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına yoğun ilgi devam ederken, Ziraat Katılım bankası da bireysel temel ihtiyaç destek finansmanını duyurdu. Ziraat Katılım Bankası kredi kampanyası için başvuru yapacak müşterilerin 5000 TL'nin altında hane gelirine sahip olması gerekiyor.

Ziraat Bankası'nın Ardından Ziraat Katılım Bankası'da 6 Ay Ödemesiz 10 Bin Lira Kredi Kampanyası Başlattı

Ziraat Katılım Bankası tarafından yapılan duyuruda 6 ay ödemesiz 36 ay vadeli 10 bin liraya kadar eşit taksitli kredi kampanyası için başvuruların devam ettiği kaydedildi.

Ziraat Katılım Bankası tarafından konuya ilişkin yapılan resmi bilgilendirmede, "​​​​​​​​Küresel ölçekte yaşanan ve ülkemizi de etkileyen COVID-19 salgınının ekonomik hayata, üretim ve istihdama ilişkin olası hasarlarını en aza indirme hedefiyle uygulamaya alınan “Ekonomik İstikrar Kalkanı” tedbirleri doğrultusunda Ziraat Katılım Bankası olarak hane halkı geliri aylık 5.000,-TL ve altında olan bireysel müşterilerimizi finansal açıdan desteklemek amacıyla Bireysel Temel İhtiyaç Destek Finansmanı ürünü oluşturulmuştur." denilirken, örnek geri ödeme tablosu da ilgili resmi açıklamada yer aldı. Buna göre örnek ödeme tablosu aşağıdaki gibi oldu: 

BAŞVURU SÜRECİNE İLİŞKİN DETAYLI BİLGİLENDİRMEYE https://www.ziraatkatilim.com.tr/bireysel/finansman-urunleri/Sayfalar/bireysel-temel-ihtiyac-destek-finansman.aspx adresinden erişim sağlanabiliyor.