Ziraat Bankası müşterilerine 500 TL para iadesi! Az önce herkese SMS ile duyuruldu

Mayıs ayının başlarında, Ziraat Bankası tarafından market alışverişlerine yönelik sunulan özel bir kampanya hakkında bilgi verildi.

Ziraat Bankası müşterilerine 500 TL para iadesi! Az önce herkese SMS ile duyuruldu

Mayıs ayı ortasında, vatandaşlar market alışverişlerine ekstra değer katacak banka kampanyalarını incelemeye başladılar. Özellikle, 31 Mayıs'a kadar sürecek ve 500 TL'lik bankkart lira bonusu içeren bir kampanyanın ilan edilmesi, detaylarının ne olduğu konusunda merak uyandırdı. Bu bağlamda, Ziraat Bankası, market alışverişlerinde kullanılabilecek toplam 500 TL'lik bu avantajdan faydalanma şartlarını ve kampanya ayrıntılarını web sitesi aracılığıyla duyurdu. Bankanın müşterileri de, bu özel teklifle ilgili bilgi toplama sürecine giriştiler.

Ziraat Bankası, mayıs ayı boyunca müşterilerine ve banka ile yeni ilişki kuracak olanlara özel bir kampanya sunuyor. 1 Mayıs'tan itibaren başlayıp ay sonuna kadar sürecek bu kampanyada, seçili marketlerde, bakkallarda, kasaplarda, manavlarda ve şarküterilerde Bankkart kullanarak yapılacak her 1000 TL'lik alışveriş için 50 TL değerinde bankkart lirası kazanma fırsatı var. Toplamda 500 TL'ye kadar bankkart lirası kazanabilirsiniz. Bu avantajdan yararlanmak için, bankkart mobil uygulamasını kullanarak ya da bankkart.com.tr üzerinden kayıt olmanız veya cep telefonunuzdan MARKET500 yazarak 4757 numarasına SMS göndermeniz yeterli olacaktır.

ziraat bankası

Ziraat Bankası'ndan Mayıs Ayına Özel Alışveriş Bonanzası: 1000 TL Harcayın, 50 TL Bankkart Lirası Kazanın

Ziraat Bankası, Mayıs ayı boyunca bir dizi alışveriş kampanyası sunuyor. Bu kampanyalar kapsamında, anlaşmalı marketlerde, bakkallarda, kasaplarda, manavlarda ve şarküterilerde yapacağınız her 1000 TL'lik alışveriş başına 50 TL değerinde bankkart lirası kazanabilirsiniz, toplamda ise 500 TL'ye kadar bankkart lirası elde etme şansınız var. Mayıs ayının bitimine dek sürecek bu market alışverişi promosyonunun yanı sıra, diğer sektörlerdeki alışverişler için de çeşitli indirimler ve bankkart lira teklifleri bulunmaktadır. Ziraat Bankası'nın resmi web sitesinde yer alan kampanyalar bölümünden, geçerli olan tarih aralıklarında mevcut olan tüm güncel kampanyalar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.