Ziraat Bankası kartınızda 7500 TL kalmış olabilir! Tek SMS ile geri ödeniyor

Müşterilerine özel hizmetler vermeye devam eden Ziraat Bankası, yeni dönemde müşterilerine hediye edeceği 7.500 TL’lik ek promosyon açıklaması yaptı. İşte detaylar…

Ziraat Bankası kartınızda 7500 TL kalmış olabilir! Tek SMS ile geri ödeniyor

Bankaların çok sık yaptığı alışveriş kampanyalarının yanı sıra son günlerde sürekli olarak karşımıza çıkan çeşitli işlemlere karşılık yapılan promosyon kampanyaları, vatandaşların işine gelmeye başladı. Bu kampanyalardan birini gerçekleştiren Ziraat Bankası, açıklama yaptı.Detaylar haberimizde...

kargo

ZİRAAT BANKASI MÜŞTERİLERİNE BAYRAM MÜJDESİ! HESAPLARA 7 BİN 500 TL YATACAK!

Ziraat Bankası nisan ayına özel hazırladığı yeni kampanyaları duyurmaya başladı. Söz konusu kampanyalardan biri aracılığıyla 7 bin 500 TL'nin müşterilere sunulacağı biliniyor. Peki kampanya koşulları neler? Detaylar burada…

Her ay düzenlediği kampanyalarla müşterilerine çeşitli hediyeler ve Bankkart Lirası dağıtan Ziraat Bankası, yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası, Coral Travel iş birliği çerçevesinde düzenlediği kampanya kapsamında müşterilerin hesaplarına 7 bin 500 TL yatıracağını duyurdu. Buna göre, Bankkart'ın kredi veya banka kartı özelliği ile Coral Travel'da 25 bin liradan 49 bin 999 liraya kadar peşin veya taksitli alışverişlerde 2 bin 500 lira Bankkart Lira, Bankkart'tan nakit alışverişlerde ise 2 bin 500 lira Bankkart Lira verilecek. 50.000 lira ve 99.000 lira 999. 5.000 liralık Bankkart, 100.000 lira ve üzeri taksitli veya peşin alımlarda 7.000 liralık Bankkart hediye edilecek.

Ziraat Bankası, söz konusu kampanyanın 1-30 Nisan tarihleri arasında geçerli olacağını duyurdu. Aynı zamanda kampanyaya ilişkin tüm detaylar bankanın resmi internet sitesinde de paylaşılıyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Müşteriler kampanyaya Bankkart Mobil, Bankkart.com.tr veya SMS yoluyla katılabilirler. Ayrıca SMS kampanyasına katılmak için Ziraat Bankası'na kayıtlı cep telefonunuzdan CORAL'a yazıp 4757'ye SMS göndermeniz yeterli.

Programdan yararlanmak için asıl kart sahibinin programa katılması gerekmektedir. Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır.

Ticari kartlarda, asıl kart sahibinin kampanyaya katılması ve asıl kartına bağlı ek bir kart kullanarak harcama yapması durumunda kampanyadan faydalanılabilir. Bireysel ve Ticari ek kartlarla yapılan harcamalar, asıl kart sahibi müşterilerin masraflarına dahil edilecektir.

Kampanyadan Bankkart Lirası kazanmak için Bankkart POS cihazı üzerinden alışveriş yapılması gerekmektedir.