Ziraat bankası hesabı olanlar dikkat! Hesabınızı kontrol etmezseniz dev sürpriz kayıp gidecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, geçtiğimiz ay sosyal yardım ödemelerini gerçekleştirirken Tarım ve Orman Bakanlığı da tarımsal destek ödemelerini hak sahiplerinin hesaplarına gönderdi. Bakanlık, nisan ayına ait tüm ödeme kalemlerini sosyal medya hesapları aracılığıyla kamuoyunun bilgisine sunarken, tarımsal destekleme ödemelerindeki gelişmeler de açıklandı.

Ziraat bankası hesabı olanlar dikkat! Hesabınızı kontrol etmezseniz dev sürpriz kayıp gidecek

Hükümet ve bakanlıklar ihtiyaç sahibi aileler için yardım ödemelerini kesintisiz olarak sürdürüyor. Hükümet birçok alanda sosyal yardımlar sağlıyor ancak çiftçilere verilen destekler Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sağlanıyor. Bakanlık, ÇKS'ye kayıtlı üreticilere ve hayvancılık işletmecilerine, Bakanlık tarafından yapılmış olan başvuruların değerlendirilmesi sonucunda belirlenen bir dizi özel hibe sağlamaktadır.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, nisan ayına ait tüm ödeme kalemlerini sosyal medya hesapları aracılığıyla kamuoyunun bilgisine sunarken, tarımsal destekleme ödemelerindeki trendler de açıklandı. Konuyla ilgili olarak Mayıs ayına ait destek fonlarının ödeme tarihi ve tutarı tarafımıza bildirildi. Her iki bakanlık da internet sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından Mayıs ayı programlarına destek verdiklerini duyurdu.

Ziraat bankası hesabı olanlar dikkat! Hesabınızı kontrol etmezseniz dev sürpriz kayıp gidecek

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada tarımsal destekleme fonlarındaki trendler açıklandı. Geçtiğimiz Cuma günü Nisan ayının üçüncü tarımsal destekleme ödemesi çiftçilerin hesaplarına aktarıldı. Bu hibeler Süt Desteği, T.C. Kimlik numarasının son 6 ve 8 hanesine göre bugün saat 18.00'den sonra alıcısına teslim edilecektir. Buzağı desteği ise önümüzdeki Cuma günü hesabınıza aktarılacaktır.

Tarımsal destek ödemeleri ne zaman yapılabilecek?

Tarımsal destek fonlarının Mayıs hesaplarına aktarılmasıyla ilgili olarak bakanlık, desteğin ayrıntılarını sosyal medya hesapları aracılığıyla kamuoyuna duyurmayı planlıyor. Destek genellikle her Cuma hesabınıza yatırılır ancak TC Kimlik numaranıza bağlı olarak Salı gününe kadar uzayabilir. Önümüzdeki Cuma günü TC kimlik numaranıza göre destek hesabınıza yönlendirilecektir.