Ziraat Bankası Bomba'yı Patlattı! Kredi Vermek için Bir Koşul Yok.. İhtiyaç Kredisi Kampanyası Yarın başlıyor!

Kamu Bankası olan Ziraat Bankası 11 haziran itibariyle hiç bir koşul aranmadan çalışan ve emeklilere ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıyor.

Ziraat Bankası Bomba'yı Patlattı! Kredi Vermek için Bir Koşul Yok.. İhtiyaç Kredisi Kampanyası Yarın başlıyor!

Ziraat Bankası, web sitesinde yaptığı kampanya ile bankacılık sektöründe yine adından epeyce bir bahsettirecek. Bankanın son açıklamalarına göre; 11 haziran itibariyle gelir belgesi şartı aranmayacak her vatandaş için 50.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunulacak.

Ziraat bankası, İhtiyaç kredi kampanyası konusunda sektörde en hızlı adım adam devlet bankası oldu. İhtiyaç kampanyası uygun faiz oranıyla sunulacak. Aynı zamanda Kamu bankası olan Ziraat bankası bu duyuruyu hem web sitesinde hemde sosyal medya hesaplarında duyurdu.

Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi, Gelir şartı olmadan verilecek bu krediler, oldukça düşük faiz oranlarıyla hesaplanacak. Bu durumda en önemli şartlardan biri ise Ziraat banka müşterisi veya maaşını Ziraat bankasından alan kişilere sunulacak.

Emeklilere de İhtiyaç kredisi fırsatı

Kamu bankası emeklilere ihtiyaç kredisinde emekli vatandaşları da boş geçmedi. Daha önceden kredi çekmemiş emeklilerimizde bu düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabilecek. Daha yüksek limitli ihtiyaç kredisi kullanabilecekler.

Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, banka şubelerine giderek ya da internet bankacılığı uygulamalarını kullanarak kolay bir şekilde başvurularını yapabilirler.

Kamu Bankası 3 ay Ertelemeli Kredi Fırsatı

İhtiyaç Kredisi sunan Ziraat Bankası yeni kredi kampanyasında vatandaşları ve emeklileleri sevindirdi. Banka müşterilerine ödeme kolaylığıyla birlikte 3 ay erteleme gerçekleştirecek.