Zamlar Üst Üste Geliyor Akaryakıta Bu Gece Zam Bekleniyor

Akaryakıt fiyatları üst üste gelen zamlarla yükselmeye devam ediyor. Gece yarısı benzine gelen zamdan sonra bu sefer de motorine zam bekleniyor.

Zamlar Üst Üste Geliyor Akaryakıta Bu Gece Zam Bekleniyor

Küresel çapta brent petrolde yaşanan fiyat değişiklikleri ile beraber döviz kurunda yaşanan yükseliş akaryakıt fiyatlarını vurmaya devam ediyor. 2023 yılında bir kez indirim gören akaryakıt fiyatları üst üste zamlarla araç sahiplerini üzmeye devam ediyor.

Benzine Gece Yarısı Zam Geldi

Yeni yılda gelen zamlarla beraber 20 liranın üzerine çıkan benzin fiyatlarına gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 25 kuruş zam geldi. Gelen bu zamla beraber benzinin litresi İstanbul’da 21 lira 71 kuruşa çıktı.

Motorin Farkı Açıyor

Benzine gelen üst üste zamlardan sonra benzin fiyatları motorin ile aradaki farkı kapatmış, 1,5 liradan az bir fark kalmıştı. Ancak motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 83 kuruş zam bekleniyor. Beklenen zammın gelmesi durumunda motorin ile benzin arasındaki fark yeniden 2 liranın üzerine çıkacak. Motorinin İstanbul’da güncel satış fiyatı şu an için 23 lira 19 kuruş.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /