Yüzde 54 maaş zammı son dakika duyuruldu! En düşük maaş 17 Bin 800 TL, bayram ikramiyesi 5000 TL oldu

Maaş zammı haberi geldi. Az önce duyuruldu. En düşük maaş 17 Bin 800 TL’ye yükseldi. Yani maaşlara yüzde 54 oranında artış yapıldı. Üstelik bayram ikramiyesi de var.

Yüzde 54 maaş zammı son dakika duyuruldu! En düşük maaş 17 Bin 800 TL, bayram ikramiyesi 5000 TL oldu

Maaş zammı son dakika haberleri Milyonlarca kişi tarafından bayram öncesi ve seçim öncesi yakından takip ediliyor. Bayram öncesi işçilere bir müjdeli haber daha geldi. %54 maaş zammı yapıldı Maaşlar devasa arttı. Bayram öncesi böyle zam ne görüldü ne duyuldu. Çalışanlar Ramazan Bayramı'nda zamlı maaşlarına kavuşacak rahat bir nefes alacak. Üstelik işçilere bayram ikramiyesi müjdesi de var.

En düşük emekli maaşına yapılan zam sonrası milyonlarca memur ve işçi zam beklentisi içinde. Geçtiğimiz günlerde en düşük emekli maaşı 5500 TL'den 7.500 TL'ye yükseltilmişti. Şimdi gözler memur maaşlarına ve asgari ücrete yapılacak zamlardan. Memur ve asgari ücret zammı beklenirken peş peşe yeni topluyuz sözleşmesi haberleri de geliyor. Belediyeler ve daha birçok kurum sendikalarla Masaya oturuyor çalışanları için yeni toplu iş sözleşmelerini imzalıyor. Bu defa işçilere %54 zam müjdesi verildi. Üstelik bayram ikramiyesi de 5.000 TL oldu.

EN DÜŞÜK MAAŞI 17.800 TL'YE YÜKSELDİ

Günün zam haberi İzmir Büyükşehir Belediyesinden geldi. İZELMAN bünyesinde çalışan 7000 işçiye maaş zammı müjdesi verildi. Sosyal Demokrat kamu işverenleri sendikası ile asaya oturan İzmir Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak çalışanlarına güzel haberi duyurdu. Yapılan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonucunda anlaşmaya varıldı çalışanların maaşlarına %54 oranında artış yapıldığı açıklandı. Yani İZELMAN bünyesinde görev yapan 7000 işçinin maaşlarında %54 artış yapılırken en düşük maaşın 17.800 TL'ye yükseldiği duyuruldu.

İŞÇİLERE 5000 TL’DE BAYRAM İKRAMİYESİ MÜJDESİ

İzmir Büyükşehir bünyesinde çalışanlara yeni bir müjde de bayram ikramiyesi üzerine oldu. Emekliler gibi İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışanlar da Ramazan Bayramı öncesinde bayram ikramiyesi alacak. Üstelik İZELMAN bünyesinde çalışan işçilere bayram ikramiyesi olarak 5.000 TL ödeme yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre bayram ikramiyesi ve Zamlı maaş ödemeleri Bayramdan önce işçilerin hesaplarına geçecek. Yani ödemeler bu hafta içi işçilerin hesaplarına yatmış olacak.