Yüz Binlerce İşçiye Bayram Öncesi En Az 1002 TL İkramiye Verilecek (Taşeron, 4/D Kamu İşçileri)

Yüz binlerce kamu işçisi ile taşeron işçiye bayramdan önce 2 ikramiye birden verilecek. İki ödemenin toplamı en az 1002 TL seviyesinde olacak. İşte taşeron ve kamu işçileri için ikramiye detayı.

Yüz Binlerce İşçiye Bayram Öncesi En Az 1002 TL İkramiye Verilecek (Taşeron, 4/D Kamu İşçileri)

İşçiler için ikramiye haftası.

Yüz binlerce işçiye bu hafta ikramiyeler verilecek. Taşeron işçiler ile kamu işçilerine bayram ikramiyesi yatacak. Öte yandan kadroya geçen 4/D'li işçileri ile kamu işçileri bu hafta Cuma günü ilave tediye ödemesi alacak. 

BAYRAM İKRAMİYESİ

Bayram ikramiyesi adı altında yüz binlerce işçiye bu hafta ödeme yapılacak. 2018 ile 2019 yıllarında imzalanan toplu sözleşemelere göre işçilere her bayram öncesi 75 TL 'lik bir ödeme yapılır. Ancak 75 TL 'lik ödemeden vergi kesintileri yapılır. Kesintiler sonucu işçinin eline 54 TL civarında bir ödeme geçer. 

Bayram ikramiyesi, kamuda çalışan , belediyelerde çalışan taşeron işçiler ile kamu işçilerinin hesaplarına bayram öncesi yatacak.

İLAVE TEDİYE

Kadroya geçen taşeron işçiler ile kamu işçilerine ise bu Cuma günü ilave tediye ödemesi yapılacak. Yüz binlerce işçiye yapılacak ilave tediye ödemesi için yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı şu şekilde:

Yılda 52 günlük ilave tediye ödemesi yapılır. 52 günlük ilave tediye 13 'er günlük 4 eşit taksit şeklinde işçilere verilir. İlk ödeme 31 Ocak 2020 günü yapılmıştı. İkinci taksit ödemesi ise 22 Mayıs 2020 günü yapılacak.

Kalan 2 günlük tediyeler de iki taksit şeklinde verilecek. Yılın ikinci yarısında ödenecek ilave tediye ödemeleri için yine Cumhurbaşkanlığı kararı yayımlanacak ve tarihler duyurulacak. 

TEDİYE NE KADAR?

İşçilere tediye ödemesi maaşına göre verilir. Maaşa göre yapılan hesaplamaya göre işçilerin alacakları ilave tediye tutarları şu şekilde:

EN AZ 1002 TL İKRAMİYE

İlave tediye ve bayram ikramiyesi eklenince işçilere bu hafta en düşük 1002 TL 'lik ödeme yapılacak.

BELEDİYE İŞÇİLERİ DE ALMALI

İlave tediye ödemeleri belediye işçilerine verilmemektedir. İşçiler , gerekli düzenlemenin yapılmasını ve kendilerine ilave tediye ödemesi yapılmasını istiyor. 

İKRAMİYE HABERLERİ, İLAVE TEDİYEDE YENİ TARİHLER AÇIKLANDIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN