Yetkili Sendikadan Memura Ek Zam Çıkışı

Memurların en çok üyeye sahip ve yetkili sendikası olan Memur Sen çatısı altında ki eğitim bir sen'den memur maaşlarına ek zam çıkışı geldi.

Yetkili Sendikadan Memura Ek Zam Çıkışı

Yetkili Sendikadan Memura Ek Zam Çıkışı 

Seçimin yaklaşmasıyla birlikte toplumun hemen hemen her kesimine müjdeler gelirken, memurlar da taleplerini duyurmaya çalışıyor. Sosyal medya üzerinden sesini hükümete duyurmaya çalışan memurlar Nisan ayında maaşlarına ek zam isterken, Memurların en çok üyeye sahip ve yetkili sendikası olan Memur Sen çatısı altında ki eğitim bir sen'den memur maaşlarına ek zam çıkışı geldi. 

konuyla ilgili olarak Eğitim Bir Sen İstanbul 3 No'lu Şube Başkanı Erol Ermiş, yılın ilk iki ayında enflasyon farkı oluştuğunu ve 15 Nisan'da ek zammın şart olduğunu aktardı.

15 Nisan'da ek zam şart

Ermiş,'Yılın ilk iki ayında enflasyon farkı oluştu, 15 Nisan'da ek zam şart oldu.İlk iki aylık enflasyonun enflasyon farkı oluşturduğu ve büyük şehirlerde 10 bin liradan aşağı kiralık ev bulunamadığı gerçeği dikkate alınmalı, mart ayı enflasyonu da üzerine eklenerek 15 Nisan maaşları ek ya da seyyanen zam yapılarak ödenmeli.' ifadelerini kullandı.