Yeni yıl Krediniz Akbank'ta: 300 Bin TL Almak İçin Acele Edin!

Yeni yıla sadece 4 saat kaldı. 2023'e ev sahibi olarak girmek isteyen vatandaşlar için Akbank tarafından kredi ilanı geldi. Yeni yılda ev sahibi olmak artık çok basit. Akbank tarafından 300 bin TL tutarında konut kredisinin ayrıntıları paylaşıldı. Akbank 300 bin TL için ilana çıktı. Ev alacak vatandaşlar nakit problemlerini gidermek amacıyla Akbank'ın kapısını çalıyor. Akbank ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara konuk kredisi avantajlarını sunmaya devam ediyor. Avantajlı faiz oranları ile uygun

Yeni yıl Krediniz Akbank'ta: 300 Bin TL Almak İçin Acele Edin!

2023'e kirada oturmak yerine kendi evinde giriş yapmak isteyen vatandaşlar ya da yatırım yapmak amacıyla ev alacak vatandaşlar için bankalar tarafından kredi avantajları ilan edilmeye devam ediliyor. Buna göre Akbank düşük faiz oranı ile 300 bin TL'ye varan konut kredisi avantajını internet uygulaması üzerinden vatandaşlara duyurdu. Peki Akbank konut kredisi kampanyası detayları neler?

Akbank 300 Bin TL Konut Kredisi Kampanyası Detayları Neler?

2023'e kendi evinde oturmak isteyen vatandaşlara yüzde 1,99'dan başlayan faiz oranları ile konut kredisi kampanyası avantajları tanınıyor. Uygun ödeme şartları ile kişiye özel ödeme planları banka tarafından müşterilere sunuluyor. Kendi bütçenize uygun konut kredisi avantajları ile ilgili detaylı bilgi almak amacıyla size en yakın Akbank şubesine gidebilir ve ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Akbank Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları Tablosu


Yıllık maliyet tablosuna baktığımızda vade günlerine göre faiz oranlarında bir değişiklik yaşamıyor. Buna göre 24 aylık vade seçeneği şeklinde 300 bin TL tutarında kredi alındığında %1,99 faiz oranı uygulanırken 60 ay vadeli bir şekilde ise %2,03 oranında faiz oranı uygulanıyor. Diğer taraftan 120 aylık vade seçenek şeklinde 300 bin TL tutarında konut kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların ödeyeceklerini taksit tutarlarına aylık uygulanacak faiz oranı %2,05 olacak şekilde hesaplandı.